reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Agus, pieluszki ide w pampersa. Proszek mam Ariel'a (chyba non-bio, musze sprawdzic jak bede w domu). Znajoma polecila proszek Fairy w razie czego. Ale chyba bede uzywac swojego i jak zobacze ze cos sie dzieje to wtedy zmienie.

sie,ze moj kolega w pracy takiego ma i jeszcze Kazik moze to zbieg okolicznosci (chyba,ze Twoj chlopak to A..... w takim razie nie ma mowy o pomylce)

zbieg okolicznosci widocznie bo moj ma na imie Jacek ;) btw. myslelismy, ze drugiego Kazika w DUB nie ma :D

barmanka chcesz powiedziec,ze to zly wybor :-p hehe ja sie tak zakochalam w Marcelku,ze nie ma innej opcji (na poczatku byl Maxim eeee ale juz mi przeszlo,a raczej mnie stary zakrzyczal:-D)
nieee nooo spoko luzik - jak lubisz mieć chate rozniesioną (bo każda zabawa jest dobra na 5 minut), jak lubisz mieć tysiąc piłek w domu, milion samochodzików i tone książek to spoookooo luzik:-p:-D
(Maks też mi się podobał, do czasu jak bliska koleżanka nazwała tak swego psa :baffled:)

Josia, ja używałam polskiego płynu Dzidziuś. Żałuję! Broń Boże nie uczulał go ani nic z tych rzeczy, tylko że potem (durna baba) musiałam na miasto zapitalać do polskiego sklepu (bo nie w każdym pl sklepie jest chemia).
Teraz na pewno użyłabym Fairy, bądź też Ariel czy Persil z serii non-bio.
Tekst z teściową super - tak trzymaj! Niech teściowa zna swoje miejsce:-D

a jeśli chodzi o pieluszki to które uważacie za najlepsze? Bo ja będę tylko z pampersa miała
polecam Pampers. Hugies się u nas nie sprawdziły - przeciekały.

Mam pytanie, ważne dla koleżanki. Nie bardzo wiem w którym wątku mam pytać, jakby co to proszę o przeniesienie pytanie....

Czy któraś z Was orientuje się jakie tutaj można używać tabletek anty gdy karmi się piersią?

(ja miałam jakieś dwa lata temu ale nie pamiętam nazwy...)

Barmanka jak dziecko bedzie chociaz troche podobne do nas-to nawet jak mu dam na imie Barabasz to mi chate rozniesie :-D.A ja chcialam Maxima,a nie Maxa ;-).Co do tabletek nie wiem,ale chyba i tak bedzie musiala isc do gina,a on wie napewno hehe:-p

Josia widzisz jaki zbieg okoloicznosci:tak: oni tez do niego Kazik mowia hehe

Jej ja mam jutro wizyte w szpitalu :angry: pppffffff jak mi sie strasznie nie chce tam isc!:rofl2:
I w srode tez mam USG w szpitalu:szok:

reklama
Do góry