reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Hehe sorry :). Wiesz jak masz takie konkretne rzeczy,a nie jestes z Dublina i chcesz tam jechac po jakies duperele to nie wiem czy bedziesz zadowolona.Ja wkleilam link do jeszcze jednej hurtowni... nie bylam tam, ale moze Ty masz tam blizej i moze wiecej rzeczy jest. Ja powiem szczerze bylam tak zajarana ta hurtownia,a jak pojechalam to mi sie plakac chcialo! Mowie konkretne rzeczy owszem-duperele
-nie. Jakies ubranka,czapeczki czy cos -za ta sama cene albo i tansze dostaniesz w h&m,a napewno masz blizej :).

Ostatnia edycja:
reklama
Lubiczanka a jak sie czujesz bo widze,ze juz na koncowce jestes :)
A dziękuję-doskonale...tylko mnie dziś taki ból brzucha złapał,że się wyprostować nie mogłam.na szczęście po około 3minutach minął:/A u Ciebie też już z góreczki:)Wszystko w porządku?bo mnie już straszne krzyż bolał w34tc...do dziś też,ale bez przesady;)

U mnie srednio :) ogolnie nie czuje sie zle,ale juz 2 razy w szpitalu bylam w przeciagu 1 tygodnia- za duze cisnienie mialam no,ale zle nie jest daje rade hehe (nie mam wyboru:))

byłam dzisiaj u GP i moja mała cipulinka już leży głową w dół :tak: i bardzo mnie to cieszy :happy: ale za to mam bardzo niski poziom żelaza :shocked2: a biorę 4 tabletki dziennie bo tak mi zapisali.

Witam :) No mój malutki też leży główką do dołu i jak narazie u lekarza wszystko dobrze. Natepna wizyte w szpitalu mam chyba 12 ale mam nadzieje że nadal wszystko będzie tak jak powinno. Jedynie co mnie męczy to zapalenie dróg moczowych. Nic nie pomaga. Nawet antybiotyk w globulca mi lekarz przepisał i tylko na tydzień miałam ulge i od nowa to samo :(

reklama
Agus mi lekarz kazal cala ciaze jesc zurawine w kazdej postanic-najlepiej suszona i odpukac nic mi nie jest. ja mam wizyte we wt,sr i nd i juz mnie telepie na sama mysl,ze mnie zostawia w szpitalu,albo powiedza ze potrzebna bedzie cesarka-tylko nie to!

Do góry