reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Jak weszlam do hurtowni na Rathcoole to prawie padlam w progu jak na straganie,wszystko pomieszane i chlop przy stoliku z serweta i laptopem. Tez pare rzeczy tam kupilam,ale wiecej nie pojade :) Aha! patrzcie na daty kosmetykow w tej hurtowni bo czesc byla wazna tylko 2miesiace :) Napewno mozna tam kupic pare spoko rzeczy, ale patrzac na ich strone czlowiek wyobraza sobie zajebista hurtownie a tak nie jest :p. W H&M tez sporo kupilam- maja fajne ubranka za fajna cene :).

Jak weszlam do hurtowni na Rathcoole to prawie padlam w progu jak na straganie,wszystko pomieszane i chlop przy stoliku z serweta i laptopem. Tez pare rzeczy tam kupilam,ale wiecej nie pojade :) Aha! patrzcie na daty kosmetykow w tej hurtowni bo czesc byla wazna tylko 2miesiace :) Napewno mozna tam kupic pare spoko rzeczy, ale patrzac na ich strone czlowiek wyobraza sobie zajebista hurtownie a tak nie jest :p. W H&M tez sporo kupilam- maja fajne ubranka za fajna cene :).
tak tak wrazenie ten sklep nie robi zadnego kupilam tam przewijak na lozeczko bo takto z pl bym musiala sciagac;)

Lubiczanko jezeli znalazlas cos na ich stronie to napewno to tam dostaniesz :) spokojnie! chodzi mi tylko zeby sie nie nastawiac(tak jak ja) na jakas zajebista hurtownie tylko na sklep w podworku i rozpizdziaj w srodku :).Ja tez kupilam tam pare rzeczy-hehe wiecej nie zdarzylam bo moj mnie zabral z tego sklepu bo byl taki wkurzony hehe. Napewno warto tam kupic lozeczko,wanienki sa spoko i niedrogie(takie duze-beda na dluzej),wozek jezeli komus taki odpowiada (chyba firmy jumper o ile sie nie myle) bo nie wiem czy za cene tego wozka mozna dostac wozek 3w1 w Irl. Trzeba to przemyslec,zobaczyc ile przesylka z Pl kosztuje bo powiem Wam szczerze,ze za roznice ceny lozeczka i materacyka mozna wyslac sporaaaaa paczke :). To łozeczko np. co ja mam z najlepszym materacykiem w sklepie kosztuje cos ponad 300zl ,a tu ok 160e tazke ja zrobilam tak,ze kupilam lozeczko,materac,wozek,nawet wanienke,posciel i inne duperele w Pl i wyslalam.
Do tego w Pl dostalam spory rabat za wielkie zakupy :).
A i jeszcze jedno,zobaczcie ile wozek kosztuje w Pl bo ja na poczatku chcialam zeby sklep mi tu przeslal i taka przyjemnosc kosztuje 300zl. Nie wiem ile ten jumper kosztuje, ale mysle ,ze moze to wyjsc i tak o wiele taniej :)
Dobra z wysylka ze sklepu niewychodzi taniej bo wozek kosztuje ok 1200-1250zl wiec mnie troche ponioslo hehe ale kurier pewnie jest tanszy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Karolinko-a nie,nie wątpie,że nic nie znajdę...tylko tak jakoś odebrałam opis jak wejście do lumpa-i to nie tego"z wyższej półki";)No a jeśli o takie konkretne zakupy(wózek,wanienka z przewijakiem,łóżeczko-to to akurat wszystko mam:)

Do góry