reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Ja reczniczek znalazlam w Lidlu ;) ale jest sporo w pennym, dunnes'ie i mothercare (dostalam w zestawie z wanienka)

a co do wozka to ja mam na sprzedaz britax'a, ale to od 6 miesiaca dopiero:
http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll...340839&ssPageName=STRK:MESELX:IT#ht_500wt_901

tak w ramach reklamy :p

najpierw kupilam ten, ale gondolka ktora dokupilismy nie pasowala do tej ramy (gondolke mozna uzywac jako Safe Sleeper do auta), wiec kupilismy nowa rame britaxa (na adverts.ie) - i jestem bardzo zadowolona, bo moge w niej wozic malego juz od urodzenia. Footmuff Britaxa kupilam na ebay'u za polowe tego co bym dala w sklepie (nawet wiecej niz polowe). a po wyczyszczeniu wozka karczerem - wyglada jak nowy ;)

dziewczyny czy wy tez plakalyscie tak czesto? nerwy mi puszczaja non stop i placze jak na zawolanie. wczoraj w szpitalu, dzis w robocie po rozmowie z klientem, wczesniej bo ogladalam program o malych dzieciach w TV, moge isc ulica, pomyslec o Malym i zaczac plakac. spodziewalam sie burzy hormonow, ale ze az tak?

reklama
Josiu-mój J ma już powyżej uszu tych moich popłakiwań-ostatnio przed tv ja nagle ryk.J się pyta o co chodzi-a ja nic z siebie wydusić nie mogę.Wyszedł na papieroska...wrócił-zaserwował porcję lodów-a ja-spojrzałam na miseczkę i ryk:/Tak więc takie popłakiwania to naturalne-tylko wez chłopu wytłumacz,że nic złego nie zrobił;)))
Asieńko-czyżbyśmy czekały na kolejną"ciężarówkę"?

Mi osobiscie nie podobaja sie wozki z 3 kolami-ale to kwestia gustu.
Co do tej hurtowni no to wyboru wielkiego nie ma. Ja mam takie lozeczko jak oni maja na stronie( takie z zyrafa :) ),ale zauwazylam,ze bardzo duzo osob kupuje od nich wozki :) hehe widze je na kazdym rogu!

reklama
No właśnie to chcemy zrobić bo znajoma od której mamy wózek kupiła w tym sklepie właśnie ale bez fotelika a ja sie w tym sklepie pytałam o fotelik i powiedzieli mi że można osobno dokupić. wiec sobie chcemy dokupić żeby mieć komplet

Do góry