GLIWA
Fanka BB :)
Hej.Jeśli chodzi o pościel to ja zamowiłam sobie na allegro,do łóżeczka z baldachimem i wózeczka.Łóżeczko mam drewniane,kupowane w Polskiej hurtowni i wózeczek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najchetniej caly pokoik bym zrobiła na kubusia puchatka hihi
na poszatku stawiam na spiworki
A w niedzielkę zaopatrzyłamk się w podwójny wózio-ale się z niego cieszę))
Używane mnie nie boli ;-) Nie muszę mieć nówek sztuk,jeśli się uda coś nowego to fajnie,jeśli nie to i tak dobrze.Przeszło mi rajcowanie się nowościami ;-) Ale ty wiesz o co chodzi ;-)Anineczko-mnie nastawiono na1,góra 2usg...po czym co 2 tygodnie od 2miechów(oprócz zeszłego tygodnia)mam robione...Płeć jak płeć,ale jak Ci powiedzą,że to dziewczynka to dopiero będzie szał zakupów)))Ile chcecie wydać na wózio?Bo często widze na necie i o Tobie myślę,ale nie wiedziałam czy byś się zdecydowała na używany