reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Proszę proszę Tako idzie z duchem czasu,kiedyś słynny był z tego ,że wózki ważyły tonę,a tutaj proszę 11kg :tak::tak:
a gdzie odbiór?

Ja pamiętam jak mój chrześniak się urodził i kuzynka kupiła wózek firmy Polak i ten wózek ważył 25kg+ dziecko.Mimo szczerych chęci nie miałam sił na chodzenie na spacery z dzieckiem :-D Musiałam wisiec na rączce całą sobą,całym ciałem by skręcic wózkiem o 90 stopni :szok::-D:-D później dostałam ten wózek w spadku,pozbyłam się go w ten sam dzień :-D

reklama
Anineczko odbior w Rathcoole :tak: tam dostaniesz nie tylko wozeczek ale wiele wiecej dla dziecka zreszta Tichonek,Biola,Gliwa i ja tam sie zaopatrywalysmy w niektore rzeczy a tutaj masz ich strone
Baby Accessories

A i jeszcze nie dodalam wozeczek dobrze sie prowadzi narazie podobnie jak u Tichonka proba byla w domu ale wydaje mi sie ze bedziemy zadowoleni

Ostatnia edycja:
Czesc dziwczyny :rofl2: zglaszam sie po USG 3d w Medicusie.. dlugosc filmu ok 20 min, pelno zdj i ogolnie pozytywnie koszt 150e ja jestem zadowolona! Najwazniejsz,ze wszystko ok, synek jest zdrowy a ja sie uspokoilam aha zmienil mi sie termin bo nasz chlopak jest za duzy jak na swoj tydzien .... ma juz 35 cm i wazy 1,07 kg .

Widze,ze temat wozkow przerabiacie:-) ja mam to za soba... tak sie uparlam na wozek(kobiety w ciazy sie nie przegada heheh) ze polecialam po swoj do Pl .. teraz czekam tylko na przesylke:rofl2:

o a ja mam taki wozek ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XQ głęboko-spacerowy + fotelik X-CAR gwarancja 2 lata! tylo ,ze w kolorze carbon ....tez jezdzilam tylko po domu (wpychalam do srodka psa,ale byl wsciekly;) ) i tez sie super jezdzilo:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anineczko odbior w Rathcoole :tak: tam dostaniesz nie tylko wozeczek ale wiele wiecej dla dziecka zreszta Tichonek,Biola,Gliwa i ja tam sie zaopatrywalysmy w niektore rzeczy a tutaj masz ich strone
Baby Accessories

A i jeszcze nie dodalam wozeczek dobrze sie prowadzi narazie podobnie jak u Tichonka proba byla w domu ale wydaje mi sie ze bedziemy zadowoleni

ja mam z tej samej firmy tylko, ze Jumper X. Jak moj kupowalam, to nie bylo jeszcze Warriorow, a poza tym, nasz urodzil sie na wiosne, wiec az taka duza gondloa nam nie byla potrzebna. Jestesmy bardzo zadowoleni :)

Przy Bartoszku mielismy x-landera xa (i bylismy baaardzo zadowoleni)

Teraz mamy baby elegance beep + ,poki co uzywamy fotelika i gondolki i tez jestesmy zadowoleni ( co prawda MAx sie wkurza jak musi lezec na plasko ;/ mam nadzieje,ze mu przejdzie....)

tu ten co teraz mamy:

Załączniki

• acb4_bebeep_red.jpg
    acb4_bebeep_red.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Ania83 widzę,że na stronce tego sklepu są tylko wózki Jumper.Czy można w tym sklepie zamówic inne wózki?

Choc mój M napalił się na Mutsy,ale nie wiem czy wejdzie mi do auta...

ruda86 dzięki bardzo.Dostałam odpowiedź na maila od tego lekarza,że do 15 maja jest na urlopie i badanie na toxo kosztuje 30euro,tak więc jak wróci to się z nim umówię na to badanie :tak:

Do góry