reklama
nasturcjja
Fanka BB :)
NieIstnieje możliwość ciazy po pettingu? Do wytrysku nie doszło. Ewatulanie mała ilość preejakulatu na palcach.
Witam, chciałabym się poradzić. Od stycznia staram się o dziecko wraz z mężem. Od lutego zaczęłam stosować clo i chyba owulacja mi się przesunął kilka dni (wnioskuje z testów owu. ) ,natomiast teraz w marcu już spóźnia mi okres kilka dni. Nie wiem co myśleć , ponieważ powinnam okres dostać we wtorek, bóle zwiastujac miesiączke miałam od zeszłej soboty i byłam pewna że albo przyjdzie @ albo następuje implantacja ale Poprostu bez plamienia. Zrobiłam dzień przed @ test negatywny, wczoraj również negatywny. Nie wiem co myśleć , ponieważ miałam w poniedziałek wizytę u gin i twierdzi że słabe mam endometrium bo tylko 8mm i ciaza nie mozliwa jest, zwłaszcza że w styczniu zdiagnozowala u mnie pcos ale teraz po tym ostatnim usg było widać znaczną poprawę. Jest sens robić jeszcze test ? Czy iść i prosić o luteine na wywolanie miesiaczki ? Jestem mamą bliźniaków i pamiętam że wtedy test mi wyszedł tydzień po spodziewanej miesiączce A druga kreska była bardzo ale to bardzo blada
nasturcjja
Jeśli ginekolog mówi, ze cienkie endometrium to miesiączki może nie być dłużej. Ja bym ciąży nie podejrzewała w tej sytuacji. Powtórz test za kilka dni, a jak nadal będzie negatywny to idź na wywołanie okresu.Witam, chciałabym się poradzić. Od stycznia staram się o dziecko wraz z mężem. Od lutego zaczęłam stosować clo i chyba owulacja mi się przesunął kilka dni (wnioskuje z testów owu. ) ,natomiast teraz w marcu już spóźnia mi okres kilka dni. Nie wiem co myśleć , ponieważ powinnam okres dostać we wtorek, bóle zwiastujac miesiączke miałam od zeszłej soboty i byłam pewna że albo przyjdzie @ albo następuje implantacja ale Poprostu bez plamienia. Zrobiłam dzień przed @ test negatywny, wczoraj również negatywny. Nie wiem co myśleć , ponieważ miałam w poniedziałek wizytę u gin i twierdzi że słabe mam endometrium bo tylko 8mm i ciaza nie mozliwa jest, zwłaszcza że w styczniu zdiagnozowala u mnie pcos ale teraz po tym ostatnim usg było widać znaczną poprawę. Jest sens robić jeszcze test ? Czy iść i prosić o luteine na wywolanie miesiaczki ? Jestem mamą bliźniaków i pamiętam że wtedy test mi wyszedł tydzień po spodziewanej miesiączce A druga kreska była bardzo ale to bardzo blada
Ale czytałam na innych formach że dziewczyny zachodzą w ciaze z takim Endo A nawet mniejszymJeśli ginekolog mówi, ze cienkie endometrium to miesiączki może nie być dłużej. Ja bym ciąży nie podejrzewała w tej sytuacji. Powtórz test za kilka dni, a jak nadal będzie negatywny to idź na wywołanie okresu.
Ale czytałam w necie że dziewczyny zachodzą w ciaze z takim endoJeśli ginekolog mówi, ze cienkie endometrium to miesiączki może nie być dłużej. Ja bym ciąży nie podejrzewała w tej sytuacji. Powtórz test za kilka dni, a jak nadal będzie negatywny to idź na wywołanie okresu.
No to jeżeli mi się Poprostu spóźnia to też by było okej, w sensie że wiem że napewno owu była później niż w lutym bo na podstawie testów owulacyjnuch widziałam (o ile w moim przypadku były ok) ....wolałabym Poprostu wiedzieć na czym stojęJa ostatnio tez stosowałam clo i to był mój chyba pierwszy w życiu cykl, gdzie spóźniła mi się miesiączka o bodajże 5 dni.. także może to kwestia tego leku właśnie..
A druga sprawa to też mnie zastanawiają te bóle zapowiadajace okres...były w tym czasie co miała wystąpić miesiaczkaJa ostatnio tez stosowałam clo i to był mój chyba pierwszy w życiu cykl, gdzie spóźniła mi się miesiączka o bodajże 5 dni.. także może to kwestia tego leku właśnie..
reklama
Fado123
Ja zaszłam z 6 mm , lekarz ostrzegal ze ciąża moze sie nie utrzymać ,a terwz corka ma 2.5 roku , ale skoro testy negatywne ,to raczej nie ciaza ,możesz isc na bete dla pewności, mi test wyszedł w dniu @Ale czytałam na innych formach że dziewczyny zachodzą w ciaze z takim Endo A nawet mniejszym