reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
Hej mam mały problem dziś miałam sen że urodziłam zdrowego i pięknego chłopca, ale problem nie na tym polega otóż chodzi mi oto że uświadomiłam sobie że nie mam pojęcia jak bym chciała dać na imię synkowi, w razie jak bym urodziła córeczkę to mam już imię Julia tak uparła się moją 2 letnia córeczka Sandrunia, ona odkąd jej powiedzieliśmy że będzie miała dzidzie w domku uparła się na Julie jak mówimy że może będzie braciszek to ona się nadal upiera że to będzie Julia i koniec!! :) Proszę podpowiedzcie mi, piszcie, jakie podobają się wam imiona dla chłopczyków może mi coś wpadnie w ucho ;D Dziękuje i pozdrawiam

Xmamuska ja też mam kłopot z wyborem imienia, zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca. Imiona, które podobają się mojemu facetowi nie podobają się mi i na odwrót. Ale jak na razie doszliśmy do pewnego kompromisu: dla dziewczynki Gracjana a dla chłopca Bruno. Tylko pytanie czy jeszcze nam się one nie odwidzą do samego porodu. :laugh:

Monika77 mi też się podoba Bruno ale tatuś niechce nawet słyszeć tego imienia!! Mówi że jak z brazylijskiej telenoweli :mad:

Xmamuska Rozbawiłaś mnie tym stwierdzeniem. Ale prawdę powiedziawszy podobają mi się nietypowe imona (np. Sergiusz). Mój narzeczony stwierdził, że jak urodzi się synek to będzie mógł mu później powiedzieć "hej Bruno, idziemy na piwo ...", tak jak jest w piosence Starego Dobrego Małżeństwa ;D ;D ;D

reklama
Do góry