reklama
M
MariaOla
Gość
Racja Monika ... może nawet w ten sam dzień nas wezwie
M
MariaOla
Gość
fizycznie oddzielnie, ale psychicznie razem ...... przecież w kupie raźniej 8)
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
Mamuśki drogie a jest któraś z małopolski ?? Kraków, Nowy Sącz??
Hej mam mały problem dziś miałam sen że urodziłam zdrowego i pięknego chłopca, ale problem nie na tym polega otóż chodzi mi oto że uświadomiłam sobie że nie mam pojęcia jak bym chciała dać na imię synkowi, w razie jak bym urodziła córeczkę to mam już imię Julia tak uparła się moją 2 letnia córeczka Sandrunia, ona odkąd jej powiedzieliśmy że będzie miała dzidzie w domku uparła się na Julie jak mówimy że może będzie braciszek to ona się nadal upiera że to będzie Julia i koniec!! Proszę podpowiedzcie mi, piszcie, jakie podobają się wam imiona dla chłopczyków może mi coś wpadnie w ucho ;D Dziękuje i pozdrawiam
Xmamuska ja też mam kłopot z wyborem imienia, zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca. Imiona, które podobają się mojemu facetowi nie podobają się mi i na odwrót. Ale jak na razie doszliśmy do pewnego kompromisu: dla dziewczynki Gracjana a dla chłopca Bruno. Tylko pytanie czy jeszcze nam się one nie odwidzą do samego porodu. :laugh:
Xmamuska Rozbawiłaś mnie tym stwierdzeniem. Ale prawdę powiedziawszy podobają mi się nietypowe imona (np. Sergiusz). Mój narzeczony stwierdził, że jak urodzi się synek to będzie mógł mu później powiedzieć "hej Bruno, idziemy na piwo ...", tak jak jest w piosence Starego Dobrego Małżeństwa ;D ;D ;D
reklama
marita21
Mama styczniowa 2007
Mi dla chłopca podoba się Adam ale mój mąż się nie zgadza no ale dla dziewczynki już postanowione ,że będzie Magdalena.
Podziel się: