reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
Witajcie stycznioweczki!!! Mam wiadomosci od Marthusi!!!
Marthusi udalo sie wszystko dobrze pozaliczac i jest juz ze swoim ukochanym w Kiel!!! Jest bardzo ciekawa co u was ale niestety problemy z komputerem nie daja jej mozliwosci by sie czegos dowiedziec!!! Jak problemy z kompem to i nie ma dostepu do BB!!! U niej wszystko w porzadku i kazala was bardzo goraco pozdrowic!!!!
Miejmy nadzieje , ze niebawem bedzie mogla sama z wami korespondowac!!!
Ja was tez serdecznie pozdrawiam i zmykam do lipcowek, zyczac wam wszystkim przyjemnego okresu ciazy!!!!

Krecik, dziekujemy bardzo z pozdrowienia i dobre wiadomosci :)

wiktoria, piękny suwaczek :) teraz musisz go wkleic w swoim profilu, w danych publicznych do podpisu. będzie widoczny pod każdym twoim postem :)

Ja już się zastanawiałam co się z Martusią dzieje, ale chyba wszystkie studentki jakoś nam zacichły, prawda?

Dzięki za pozdrowionka od Marthusi, dobrze ze u niej ok.
Ja mam dziś wizytę u gina popołudniu i już się nie mogę doczekać. Zobaczę maleństwo na usg, mam nadzieję że wszystko w porządku. Eeeeeeeee tam, na stówe musi być w porządku :-)

reklama
jA JUŻ TEŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ TYCH KOPNIACZKÓW, CZASAMI MI SIĘ WYDAJE ŻE COŚ TAM CZUJĘ, ALE PRZECIEŻ TERAZ TO NIEMOŻLIWE, POZATYM WIEM ŻE JAK JUŻ DZIDZIA KOPNIE, TO CZŁOWIEK NIE MA WĄTPLIWOŚCI ŻE TO JUŻ TO.

Do góry