reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

jestem ;D jeszcze wczoraj Krecik pisala, ze nie mam dostepu do kompa, bo cos z nim nie w porzadu, a dzisiaj nagle zadzialał, chyba fochy mu przeszły ;D
pisze szybciutko co u nas, po sesji jestem juz z Wojtkiem w Kiel, kiedy tylko mozemy chodzimy sobie na spacerki nad morze i oddychamy swiezym powietrzem, czujemy sie swietnie, no i rodzicow mam na wyciagniecie reki:)
Maluszek rozwija sie dobrze, wszystko w jak najlepszym porzadku, wiec jestem z tego powodu przeszczesliwa:)
buziaczki:)

reklama
ja to zyc bez bb nie moe ::) ;D wiec nie zostawie, chyba, ze cos nie bedzie działało, ale to juz siła wyzsza.

reklama
WItam serdecznie i lipcowo watek zaczal sie od przedstawiania wiec jako ze pojawiam sie na tym forum dopiero teraz to i ja sie przedstawie
Jestem Ania mam 23 latka i dzieciatko w drodze
mieszkam we Wloclawku narazie potem wyjezdzam do Irlandii

Do góry