reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

kropecka pisze:
Elżbietka, staraliście się o dzidzię od stycznia 2006 r. ? czy nieco wcześniej ?

wcześniej o jakieś 2 lata, z tego co wyczytałam, tylko Elżbietka jest tak zaaferowana fasolką, która rośnie u niej w brzuszku, że się pomyliła przy dacie :)

reklama
Ponieważ śledziłam sobie wcześniej wątek dla starających się, chciałam z tego miejsca pogratulować Elżbietce. Teraz dopiero zauważyłam suwaczek, bo jestem ostatnio pochonięta dzidziusiowo-sesyjnymi sprawami i baaardzo sie cieszę. Po części tez dlatego, ze zimowe miesiące są mi bliskie, wspaniały czas na poród :).

Elżbietko Kochana, niech dzidzia rośnie zdrowiutka !!! 
0318wk.gif
Mogę się założyć, ze będziesz super mamą (i osobiście, chociaż płeć jest przecież tak naprawdę nieważna, życzę Ci dziewczynki :D)

Przepraszam ze popsuje troszeczke humorki..ale wiem ze bedzie to tylko na minutke. Zreszta mam taka nadzieje...Tak wiec..beta nie wzrosla znaczaco..co moze oznaczac tylko jedno...Bycie z wami tutaj..to naprawde zaszczyt...
NIe jestem smutna, nie jestem przytloczona. Jest dobrze..Bedziecie mnie mogli znalezc na staraczkach... Nie gniewajcie sie na mnie ze was opuszczam..Postaram sie czasami odwiedzac wasz watek... Ucalujcie Fasolki...i usmiechajcie sie duzo :)

wiesz co, szkoda, że na jakiś czasnas opuszczasz, trzymam kciuki za to żebyś szybko do nas dołączyła, no to co? Do roboty dziewczyno i powodzenia, wracaj prędko.

reklama
Do góry