reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
Karlam bardzo ładna sukienka i żakiet :)

MariaOla jak tylko dotrę do zdjęć to wyślę

a za tydzień idziemy na następne wesele(fryzurę i ciuchy będę mieć te same bo inni goście całe szczęście :p), na to już niezbyt mi się chce bo tzw gospodarcze, w remizie z ławkami nie krzesłami a to było w restauracji, wygodnie itd.Ale nie wytrzymałam za długo bo się nie wyspałam w nocy, obudziłam się o 3, tzn Natalka mnie obudziła i już nie mogłam zasnąć do rana :mad:. (Też macie tak ze spaniem?) Za tydzień już powinniśmy mieć aparat...

DZIĘKUJE KOCHANE :)) JESZCZE WKLEJE KILKA FOTEK ALE TO POZNIEJ :) DZIEKI ZA KOMPLEMENTY DOTYCZACE UBIORU, BO BARDZO SIE MARTWILAM ZEBY DOBRZE WYGLADAC, A FRYZURE WYCZAROWALAM W SWOJEJ LAZIENCE RAZEM Z MAMA :)

Karlam ..... i jak się teraz czujesz jako mężatka ?

Skakanka ... mnie maleństwo nigdy nie budzi i śpi, kiedy ja chcę spać ... pełna współpraca :laugh:

dziekuje dzewczyny, staralam sie bardzo by dobrze wygladac, ale na wiekszosci zdjec jestem zalamana patrzac na swoje nogi ech no i nie wiedzialam ze az tak brzuszek widac hehehe :))

a jako mezatka czuje sie wysmienicie:)

reklama
Dziś się w końcu wyspałam. Pewnie spałabym ogólnie lepiej gdyby nie to moje większe maleństwo ;)
Karlam z boku na zdjęciu Ci widać brzuszek ale z przodu nie. Mnie też wkurza,że się rozrastam nie tam gdzie bym chciała, wszystko mi rośnie równocześnie a nie sam brzuch ale co tam a z resztą teraz mam do tego większy dystans niż poprzednio bo już mnie nie szoknęło,że nagle w ciągu 2 tygodni przybyło mi 4kg. I teraz też mi tak przybywa skokami. Nie ma się co przejmować byle nie jeść jakiegoś dziadostwa typu czipsy.Ale kawę codziennie jedną muszę wypić,żeby jakoś funkcjonować bo mam niskie ciśnienie 90/60!, czasem jestem ledwo żywa...

Do góry