reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

Karlam śliczne, nic dodać nic ująć... aż się wzruszyłam i jednocześnie zestresowałam, mój już za tydzień i im bliżej tym bardziej się denerwuje!! Boje się, jakieś lęki mam :( mam głupie sny np. że nie zdążyłam do fryzjera i poszłam w kucyku :mad: albo że obrączki się zgubiły, kwiaty nie takie jak miały być :( Jejku jak bym chciała być już po bo te nerwy mnie wykończą!! A jeszcze jak na złość nie mogę znaleźć żadnego ładnego stroika do włosków :( a to już tuż tuż... Nie mogę się już doczekać

reklama
ja sie nawet nie denerwowalam
fryzura moze troche bo do konca nie wiedzialam co mi wyjdzie :)
cala reszta sie nei denerwowalam i postaralam sie zapiac wszystko na ostatni guzik wczesniej
denerwowalam sie tylko w drodze do urzedu, plakac mi sie chcialo ;)

Ja podobnie jak Karlam się nie denrwowałam i nie miałam, żadnych lęków, byłam pewna, że chcę być z Jarkiem na zawsze i w dupie miałam czy się będzie gościom podobać moja fryzura. Więc nie panikuj Xmamuśka, bo tobie nie wolno się denerwować :p

Xmamuśka będzie wszystko super!! W końcu to Twój dzień i nie będziesz mieć żadnego kucyka na głowie :laugh:

A ja też miałam głupi sen,że wypadł mi ząb z przodu :laugh:, katastrofa. Ale potem myślałam co to może znaczyć bo przecież jest ta intuicja ciążowa ;). No i jakiś czas temu mąż dzwonił,że naprawa aparatu będzie kosztować 600zł, nastawialiśmy się na co najwyżej połowę z tego... :mad: :mad: Same straty w tym miesiącu, nie dość,że dwie koperty ::) ;) to jeszcze ten aparat.

Ja też jestem pewna że chcę być z Tomkiem na zawsze, inaczej byśmy się niepobierali!! Ale nerwy są po mimo to :( Chcem żeby wszystko wyszło tak jak to sobie zaplanowaliśmy.

Dziękuje dziewczyny za wsparcie, jesteście super :-*

xmamuśka..
Każda z nas chce, aby ten dzień był wyjatkowy i przebiegł tak, jak sobie zaplanowałyśmy... niestety, w dniu ślubu, nie mamy na to już żadnego wpływu.. nerwy więc nic nie dadzą, a wręcz mogą jedynie pogorszyć sytuację. Spróbuj więc uspokoić sie i wyciszyc... bo napewno wszystko będzie tego dnia piękne i wspaniałe..

Co do fryzjera to mogłabym Wam niejedną anegdotke opowiedzieć z moich doświadczeń ze slubna fryzurą... włącznie z tym, że nakazał mi nie myć włosów od czwartku.. a we włosach miałam nie zadne stroiki a coś co wygladało jak guziki na stópce.. a jaki był efekt niemytej głowy i guzików? Sama oceń..

Załączniki

• 6.JPG
    6.JPG
    49,3 KB · Wyświetleń: 78
  • 7.JPG
    7.JPG
    61,7 KB · Wyświetleń: 82
wiecie gdzie moge utworzyc w necie galerię? mam prawie 1000 zdjęć..

Załączniki

• 8.JPG
    8.JPG
    54,8 KB · Wyświetleń: 77
  • 9.JPG
    9.JPG
    49,5 KB · Wyświetleń: 75
Abeja przez welon niewidać za bardzo fryzurki, ale z tego co widać to wygląda całkiem nieźle :)

A tu możesz założyć album
http://foto.onet.pl

I zrób to szybciutko bo niemoge doczekać się zdięć,tak bardzo lubie je oglądać ;D

Abeja bardzo ładna fryzura, na włosach nie mytych od czwartku??szok, ja muszę myć włosy codziennie. W ogóle wszystko ładne,suknia, bukiet, kościół itd. Rozmarzyłam się...chyba też wkleję swoje zdjęcia... ;)

Ale mam apetyt, właśnie zjadłam na kolację dwa rogale i nadal jestem głodna...hm a gdzie jeszcze do nocy

reklama
Skakanka kolacja o tej porze ::) umnie dopiero podwieczorek ;D

A co do zdięć to wklejaj ja tak lubie oglądać zdięcia a szczegulnie ze ślubu :p

Do góry