reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

Skakanka ..... Ja też na kawie z powodu niziutkiego ciśnienia, ale mnie to nawet cieszy, bo uwielbiam kawkę z mleczkiem :p

Karlam .... a ja na pytanie o to co się zmieniło w moim życiu po ślubie odpowiadałam z przekąsem, że sex to już nie przyjemność, a obowiązek :laugh:
Zresztą składając przysięgę w USC powiedziałam "Świadoma PRAW (l.mnoga) i OBOWIĄZKU (l.poj.)..." I jak się nie trudno domyśleć, wiadomo o jaki obowiązek mi chodziło ;D

reklama
karlam, sliczne zdjecia, sliczna panna mloda slizna sukienusia i zakiecik, no poprostu wszystko sliczne :D bardzo mlodo wyszlas na tych wszystkich fotkach ile tak w zasadzie masz lat? jesli zechesz odpowiedziec oczywiscie

Karlam,
Gratuluję i życzę Wam tego co najlepsze na wsólnej drodze życia...
Piękną zielona kiecka. Bardzo mi się podoba. Ty tez pięknie wyglądasz na zdjęciach.
Nie wiem czy dobrze zapamiętałam, ale czy to ty pisałaś , ze czesała cię mama? Bo jak dla mnie to miałaś fryz jak od fryzjera.

reklama
Karlam .... Ślążaczki na forum regionalnym dopominają się o relację ze ślubu i foteczki .... śmieją się, że jesteś zbyt zajęta z mężem po ślubie i nie masz dla nich czasu nawet na jednego posta ;)

Do góry