reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

Bardzo dziękuje :) Monika mam nadzieje, że już nic nas nie zaskoczy :laugh: pozatym zawsze marzyłam o 2 dzieci i o tym, aby niebyło między nimi dużej różnicy wiekowej.Dlatego że sama mam 2 rodzeństwa (bliźniaki ;D),między nami jest aż 5 lat różnicy i nigdy nie byliśmy zgodni :( zawsze będą dla mnie młodszym rodzeństwem.Może dopiero, kiedy oni założą swoje rodziny nasze relacje się zmienią :)

reklama
Witaj Karlam miło goścć nową mamuśkę na BB :laugh: masz przygody jak z serialu wycięte ;) podobnie zresztą jak xmamuśka :D
Mam nadzieję, że stabilne życie nie okaże się dla Was nudne, a jedynie fascynujące.
Karlam .... panieńskie fajna sprawa, zawsze możesz występ na leżąco pooglądać ;) hiiihiii

Jestem tu na forum jakiś czas i myślę że wypada coś o sobie powiedzieć.. :-)
Mam 31 lat i mieszkam wraz z mężem i synem (ma prawie 10 lat) w Zabrzu. Małżeństwem jesteśmy już sporo czas bo prawie 11 lat więc już mam "małe" doświadczenie małżeńskie;-)
Swoje 1 dziecko urodziałam w wielu 21 lat a więc zuupełnie inaczej teraz przeżywam ten okres (ciąży). Teraz na pewno pełniej choć nasze 1 dziecko nie było dziełem przypadku i z zaskoczenia ale planowane tuż po ślubie. Na pewno jednak z większymi obawami i niepewnymi perespekywami na przyszłośc.
Zdecydowaliśmy sie ponownie dopiero teraz bowiem nie zawsze jest tak jakbny się chciało żeby było. Myślę  z perespektywy czasu że to duzy błąd decydować się na kolejne dziecko po tak dużej przerwie. (przede wszystkim dla 1 dziecka). Obecnie pracuję i mam zamiar do końca ale zobaczymy jak się będe czuła, przynajmniej tak zapewniłam szefa...;-):-))

To ja też coś napisze. Mam 21 lat i byłam z chłpakiem przez 6 lat no ale cuż nie za bardzo nam się układało. Swojego męża poznałam przypadkiem( ale wiem że to było przeznaczenie),Poznałam go na necie. Zaczeliśmy ze sobą pisać noi postanowiliśmy się spotkać, wiedziałam już , że to ten jedyny. Po miesiącu znajomości zaręczyliśmy się, oczywiście to, że jestem w ciąży nie jest przypadkiem bo bardzo oboje tego pragneliśmy.Po 5 miesiącach od zaręczyn wzieliśmy ślub i jestem z nim najszczęśliwsza na świecie:).

wiola witam witam ja tez z Zabrza jestem :)) moze jeszcze jakas zabrzanka sie znajdzie:))

marita no to szybka znajomosc, szybkie zareczyny i szybki slub :)) zycze Wam duzo szczescia i mam nadzieje ze szczesliwi bedziecie zawsze :)) trzymam kciuki bo tak szczerze ja sie przekonalam ze aby kogos poznac i podjac decyzje wspolnego zycia trzeba go dobrze znac :)) mam nadzieje ze Wy zdarzyliscie sie poznac wystarczajaco :)) buziaki

reklama
Do góry