reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
Jasne .... ja się piszę na spotkanie i przy soczku i przy karmi :D tylko gdzie i kiedy Wam pasuje ???
Abeja a ty kiedy dokładnie masz ten ślub ???

MariaOla pisze:
Jasne .... ja się piszę na spotkanie i przy soczku i przy karmi :D tylko gdzie i kiedy Wam pasuje ???
Abeja a ty kiedy dokładnie masz ten ślub ???

ja mam ślub 9 września... a wcześniej świadkuje przyjaciółce na ślubie 26 sierpnia. Więc ten tydzień odpada całkowicie bo mam w zwiazku z obiema uroczystosciami mase spraw. Ale np. w przyszłym tyg. chętnie. Mnie jest obojętne gdzie. Choć troche lepiej znam Zabrze niż Bytom.. :)

MariaOla pisze:
9 września ..... a miejsce i godzina ... może podjadę rzucić ryżem ;)

Gliwice, kościół pw. Matki Boskiej Czestochowskiej na Trynku. Godz. 14.00

Podobno całkiem przypadkowe osoby na uroczystości zaslubin przynoszą szczeście. Więc jakby co, to nic Ci nie pisałam :):):)

WRZESIEŃ naprawde owocny w imprezki - oj przeżyłabym to raz jeszcze :) życzę wszystkiego dobrego... a jeszcze Wam pewnie do września nieraz pożyczę ;D

Ok babeczki zapisałam ;)
Nie potwierdzam swojego przybycia, by być przypadkową osobą, ale jak zatrzymam wasze auto to muszę soczek dostać ;) heehee Oczywiście jak się stawię to z ogromnym workiem szczęścia ;D

reklama
Do góry