reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
nie wiem czy z mojej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze teraz strasznie sie cieszymy z dzidziusia, Pawel jak szalony ciagle do niego gada :)) a my teraz jeszcze bardziej sie kochamy :)

Abeja no ja biore w piatek bo za rok na koscielnym to bedzie wlasnie sobota:))

wczoraj odebralam obarczki od grawera "W serce na zawsze Pawel 09.08.2006" :)

Elzbietak nie tylko wrzesien bedzie wesoly :) 25 sierpnia mam panienskie :) i jakis meski wystep jest w planie :) tylko ciekawe co mi lekarz powie bo 24 mam wizyte :) tzrymajcie kciuki za moja szyjke macicy hehe :)

Popieram pomysł Elżbietki :laugh: :laugh: Spróbuj poleżeć na zapas, żeby ci się nic więcej nie działo z tą szyjką :laugh: :laugh:

Karlam1 witaj!! :) Mamy dużo wspólnych przeżyć, ponieważ jakieś 3 lata temu byłam w podobnej sytuacji, chodziłam z chłopakiem ok 2 lat i nagle się rozstaliśmy, po roku czasu wrócił i prosił na kolanach o przebaczenie,też byłam uparta i powiedziałam niee i koniec.Ale tak się godziliśmy, że wyszła z tego nasza śliczna córeczka Sandrunia. ;D Planowaliśmy ślub po urodzeniu się Sandruni i jakoś nie mogliśmy się zmobilizować do tego,ale kiedy w końcu się zdecydowaliśmy i zaczęliśmy powoli planować okazało się, że spodziewam się drugiego dziecka i na razie zrezygnowaliśmy ze ślubu kościelnego!!Tak, więc we wrześniu tj. dokładnie 23 września bierzemy ślub cywilny a na święta wielkanocne planujemy ślub kościelny razem z chrzcinami :D Miejmy tylko nadzieje, że już nic nas nie zaskoczy ;D

Dziś jesteśmy szczęśliwymi rodzicami, kochamy się bardzo i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie!!! 8)

reklama
Xmamuska ale ci się narobiło. Faktycznie dzieciaczki namieszały ci w życiu ;) (pozytywnie oczywiście) Tylko uważaj by na Wielkanoc nic się nie wydarzyło ;D

Do góry