reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
nie wiem czy z mojej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze teraz strasznie sie cieszymy z dzidziusia, Pawel jak szalony ciagle do niego gada :)) a my teraz jeszcze bardziej sie kochamy :)

Abeja no ja biore w piatek bo za rok na koscielnym to bedzie wlasnie sobota:))

wczoraj odebralam obarczki od grawera "W serce na zawsze Pawel 09.08.2006" :)

Elzbietak nie tylko wrzesien bedzie wesoly :) 25 sierpnia mam panienskie :) i jakis meski wystep jest w planie :) tylko ciekawe co mi lekarz powie bo 24 mam wizyte :) tzrymajcie kciuki za moja szyjke macicy hehe :)

Popieram pomysł Elżbietki :laugh: :laugh: Spróbuj poleżeć na zapas, żeby ci się nic więcej nie działo z tą szyjką :laugh: :laugh:

Karlam1 witaj!! :) Mamy dużo wspólnych przeżyć, ponieważ jakieś 3 lata temu byłam w podobnej sytuacji, chodziłam z chłopakiem ok 2 lat i nagle się rozstaliśmy, po roku czasu wrócił i prosił na kolanach o przebaczenie,też byłam uparta i powiedziałam niee i koniec.Ale tak się godziliśmy, że wyszła z tego nasza śliczna córeczka Sandrunia. ;D Planowaliśmy ślub po urodzeniu się Sandruni i jakoś nie mogliśmy się zmobilizować do tego,ale kiedy w końcu się zdecydowaliśmy i zaczęliśmy powoli planować okazało się, że spodziewam się drugiego dziecka i na razie zrezygnowaliśmy ze ślubu kościelnego!!Tak, więc we wrześniu tj. dokładnie 23 września bierzemy ślub cywilny a na święta wielkanocne planujemy ślub kościelny razem z chrzcinami :D Miejmy tylko nadzieje, że już nic nas nie zaskoczy ;D

Dziś jesteśmy szczęśliwymi rodzicami, kochamy się bardzo i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie!!! 8)

reklama
Xmamuska ale ci się narobiło. Faktycznie dzieciaczki namieszały ci w życiu ;) (pozytywnie oczywiście) Tylko uważaj by na Wielkanoc nic się nie wydarzyło ;D

Do góry