reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
oo! to wrzesnień mamy wesoły i weselny
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
nie wiem czy z mojej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze teraz strasznie sie cieszymy z dzidziusia, Pawel jak szalony ciagle do niego gada ) a my teraz jeszcze bardziej sie kochamy
Abeja no ja biore w piatek bo za rok na koscielnym to bedzie wlasnie sobota)
wczoraj odebralam obarczki od grawera "W serce na zawsze Pawel 09.08.2006"
Elzbietak nie tylko wrzesien bedzie wesoly 25 sierpnia mam panienskie i jakis meski wystep jest w planie tylko ciekawe co mi lekarz powie bo 24 mam wizyte tzrymajcie kciuki za moja szyjke macicy hehe
Abeja no ja biore w piatek bo za rok na koscielnym to bedzie wlasnie sobota)
wczoraj odebralam obarczki od grawera "W serce na zawsze Pawel 09.08.2006"
Elzbietak nie tylko wrzesien bedzie wesoly 25 sierpnia mam panienskie i jakis meski wystep jest w planie tylko ciekawe co mi lekarz powie bo 24 mam wizyte tzrymajcie kciuki za moja szyjke macicy hehe
Elżbietka
mother of two sons&angel
no no no, męski wystep powiadasz . tylko nie zapomnij robić zdjec i nam pokazac!!
Karlam1 witaj!! Mamy dużo wspólnych przeżyć, ponieważ jakieś 3 lata temu byłam w podobnej sytuacji, chodziłam z chłopakiem ok 2 lat i nagle się rozstaliśmy, po roku czasu wrócił i prosił na kolanach o przebaczenie,też byłam uparta i powiedziałam niee i koniec.Ale tak się godziliśmy, że wyszła z tego nasza śliczna córeczka Sandrunia. ;D Planowaliśmy ślub po urodzeniu się Sandruni i jakoś nie mogliśmy się zmobilizować do tego,ale kiedy w końcu się zdecydowaliśmy i zaczęliśmy powoli planować okazało się, że spodziewam się drugiego dziecka i na razie zrezygnowaliśmy ze ślubu kościelnego!!Tak, więc we wrześniu tj. dokładnie 23 września bierzemy ślub cywilny a na święta wielkanocne planujemy ślub kościelny razem z chrzcinami Miejmy tylko nadzieje, że już nic nas nie zaskoczy ;D
Dziś jesteśmy szczęśliwymi rodzicami, kochamy się bardzo i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie!!! 8)
Dziś jesteśmy szczęśliwymi rodzicami, kochamy się bardzo i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie!!! 8)
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
Karlam witaj życzenia wszystkim przyszłym Żonkom
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dzieki dziewczyny
xmamuska to ciekawe ze tak podobnie bylo u nas hehehe
no na zapas leze duzo i tylko czekam na czwartek i opinie lekarza
xmamuska to ciekawe ze tak podobnie bylo u nas hehehe
no na zapas leze duzo i tylko czekam na czwartek i opinie lekarza
reklama
Podziel się: