reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
Od razu zatem zapowiadam, że od poniedziałku przez cały tydzień mnie nie będzie, bo wyjeżdżam w górki i nie będę miała dostępu do netu ;-)

No to wakacje pelna para ;D a do mnie w srode przyjezdza tesciowa a potem my z mezem wybieramy sie do nich :) Juz sie nie moge doczekac :p Dziewczyny poki co zycze wam szerokiej drogi i udanych wakacji 8)

ja mam do przemierzenia tylko 100 km, niedaleko, byle tylko się wyrwać od codzienności. Nawet województwo to samo, ale dziękuję Karola ;-)
Tobie też życzę miłych chwil spędzonych z teściową :D ja moją mam na codzień, dlatego uciekam....

Bardzo ładnie, że się meldujecie dziewczyny :D więcej słonka wam życzę i odpoczywajcie ... już niebawem będziemy się kiwać z boku na bok i o odpoczynek będzie coraz trudniej .... a później ...... no wiadomo ;)

Lorien ..... wiesz, też bym zwiała :D

mąż właśnie od 1 sierpnia zaczął nową pracę, więc nie ma co liczyć na urlop, a ja bez niego się nigdzie nie ruszam ... mogłabym być z nim sjamska ;)

a ja nigdzie nie wyjeżdżam :( mąż pracował całą sobotę i dziś dobiero na 16-ą będzie w domu - nudy tak bez męża...

reklama
Do góry