reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może są jakieś mamy z okolic Trzebnicy, Brzegu Dolnego, Wołowa ?????

reklama
puk puk jest tu kto ??????????

co tak zamilkłyście ????????????

byłam w pon na basenie w Trzebnicy, fajnie było, a jutro może pojadę do Brzegu Dolnego zobaczyć na basen bo nie byłam tam jeszcze z dzieciem :-):-):-)

co tam u Was???????

paulinka jak się czujesz ?????

kasia a Ty spacerujesz czasami po mieście ???? bo ja często gęsto bywam w Trzebnicy to może kiedyś Cię dopadnę :-):-)

no ja czekam cały czas na odzew od was kiedy będziecie ;-)

alijenka - ja na spacerze jestem codziennie w zasadzie więc bardzo chętnie, u mnie częste te spacery to głównie zakupy no ale zawsze mogę na trochę dłużej się wyrwać ;-) oczywiście tak jak wspominałam w poniedziałki i środy jesteśmy na "skaczących nutkach" od 10 do 11 .... a może chciałabyś zapisać Nataszkę na te zajęcia? są bezpłatne i dobywają się w TOK-u, bardzo polecam, chodzimy na nie z Natanielem już prawie 2 lata ;-) chociaż nie wiem czy ona nie jest za mała, w zasadzie niby przyjmują smyki od 2 roku życia ale ja zapisałam Natana jak był mniejszy (wpisałam na deklaracji że ma 2 lata ;-)) i wg mnie to bardziej zależy od dziecka czy się nadaje już na takie zajęcia grupowe czy nie - odbywają się oczywiście razem z rodzicami :-)

a można tam zapisać dzieci z innej miejscowości ???? mojej o 2 lat jeszcze daleko dopiero w czerwcu następnego roku skończymy dwa latka, ale może na wiosnę bym o tym pomyślała tylko dowiedz się czy mogę ją zapisać

Aljenka dzisiaj mam dzień wyjęty z życia... Mdłości od rana i wszystko śmierdzi poza serkami, dżemem, pomidorem i budyniem. Nawet normalnego obiadu przełknąć nie mogłam, ba po ugotowaniu jego godzinę dochodziłam do siebie... Masakra:( W ciąży z Mikołajkiem mdłości to była razcej rzadkość i żaden zapach mi nie przeszkadzał, za to codziennie bolał mnie brzuch. Teraz nie boli, ale inne atrakcje są...

alijenka - zapytam ;-) a skąd dokładnie jesteś? bo albo można zapisać kogoś z gminy albo z powiatu, jedno z dwóch ;-) ogólnie w czerwcu jej nie zapiszesz bo wtedy kończą się zajęcia, ale moglibyście przyjeżdżać na inne zajęcia wakacyjne i teatrzyki (także w ferie zimowe) tam nikt nie pyta gdzie kto mieszka itd. a jest bardzo fajnie :-)

paulinka - współczuję, ja przez całą ciąże nie miałam w ogóle żadnych dolegliwości typu mdłości itd.

kasia pisałam już skąd jestem :-):-):-), Oborniki Śląskie czyli jestem z Powiatu :-)

paulinka współczuję dolegliwości, ja nie miałam żadnych jak byłam w ciąży

to teraz jak Paulinka się tak źle czuje to chyba będą nici ze spotkania w trójkę, Kasia napisz mi na prv do siebie tel jak będę się wybierać do Trzebnicy dam znać bo nie zawsze tu zaglądasz, a jak tu napiszę możesz nie zauważyć

A dziewczyny bo wiem jak Wy macie na imię, a nie wiecie jak ja mam więc - mam na imię Marta :-):-):-)

reklama
Do góry