reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może są jakieś mamy z okolic Trzebnicy, Brzegu Dolnego, Wołowa ?????

dzięki :-)

nie mówię że wprost niemiły, tylko np. czasem czuję się tak jakbym powinna wszystko wiedzieć bo to takie oczywiste, no ale tłumaczy dokładnie i w ogóle ;-) moja znajoma natomiast była zrażona bo jej powiedział że nie zajmuje się takimi maluszkami (była na początku ciąży, i to po stracie pierwszego dzidziusia więc też wrażliwa na to) bo jeszcze nie wiadomo czy donosi i takie tam :-| ...

reklama
hej hej

my już po zakupach, byłam kupić małej cieplejsze butki

kasia na necie on ma mało opinii, a to prawda że jest bardzo szorstki i wszystko trzeba z niego wyciągać, o wszystko pytać jakoś tak nie bardzo mi osobiście przypadł do gustu, moja siostra u niego też prowadziła ciążę, najbardziej jestem zadowolona jeżeli chodzi o Obornickich ginekologów to z dr. Grybosia jest niesamowity !!!!!! ale niestety ceny tez ma niesamowite tak jak i Skrzypek a temu to bym palca do leczenia nie dała mam alergię na niego niesamowitą !!!!
Zdróweczka dla Nataniela !!!!!!!!!!!!!

paulinka każdy z lekarzy ma swoich ulubionych pacjentów i może Ty do nich należysz :-D:-D, zresztą ja jak chodziłam do Winkla miała to samo bo chodziłam prv, a te dziewczyny co chodziły na NFZ to narzekały

ja osobiście nie musiałam wyciągać nic z niego, chętnie odpowiadał na wszystkie moje pytania długo i cierpliwie, nawet więcej niż była potrzeba, dla mnie ważniejsze jest to że zawsze ma na uwadze moje obawy i nie zwleka z żadnymi badaniami, zawsze pyta czy coś potrzebuję itd. i w sumie tego właśnie oczekuję od lekarza a nie żeby był jakiś super miły itd.

a co do Natanka to kombinuję cały czas co by tu wymyślić na te jogo rozkopywanie się w nocy :-(

no właśnie dziewczyny, a może byście chciały ode mnie kupić jakieś ciuszki dla maluszków? myślę że więcej dla Paulinki bo ma chłopaka tak jak ja, no ale różnie to jest ;-) mam tego całe kartony po Natanielku :-) jakby coś to tu dam link do ogłoszenia na Tablicy i z niego możecie też wejść na inne ogłoszenia ;-)

http://tablica.pl/oferta/kombinezon-na-zime-dla-maluszka-i-inne-ID1khi5.html
http://tablica.pl/oferta/ubranka-dla-chlopca-do-12-m-cy-ID1kh4H.html
http://tablica.pl/oferta/dresik-dla-chlopca-r-68-jak-nowy-ID3Ajxw.html

Ostatnia edycja:
kasia moja też się strasznie rozkopuje także do spania zakładam jej bodziaka z krótkim rękawkiem na to pajac i grube skarpetki :-):-):-)
no a wracając do lekarzy to ja u Malika niestety nie miałam tego że mi dawał to co chciałam, zawsze musiałam o coś prosić, a ciążę prowadziłam u Winkla to nawet aby nie płacić za te drogie badania kładł mnie w szpitalu i tam robił wszystkie badania za darem

ja mam ful ciuszków od siostry, aż muszę teraz pomyśleć o nowej szafie bo już się nie mieszczą te zimowe :-:)-(

Ja chodziłam prywatnie do Malika i musiałam się co wizytę kłócić, żeby kasę wziął a nie na fundusz:) Mi się wydaje, że on ma też do nas inne podejście, bo mój mąż jest policjantem. Najpierw pracował w drogówce we Wrocławiu, a teraz w Trzebnicy w drogówce. No i jak to mówią krzywdy sobie robić nie mogą:0

Kasia mój Mikołaj nosi rozmiar 92:)

Ostatnia edycja:
paulinka wow to masz dużego faceta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 92 !!!!!!!! moja 80-86 :-) i to 86 to z zapasem :-):-),
no to teraz wiadomo co i dlaczego jak Twój mąż pracuje w takim zawodzie to muszą się szanować !!!! :-p:-p:-p

Hehe :-) mój Nataniel to też chudziuteńki, ale twój Mikołaj mnie zaskakuje Paulinka, 92 cm wzrostu ??? :szok: szok po prostu, bo Natan od niedawna nosi 98 a jednak półtora roku różnicy między nimi :baffled: ... no ale jak się urodził to był w ogóle poza siatką centylową bo zaledwie 2250 g (hipotrofia) w ogóle przy moim szkrabie to faktycznie macie duże dzieciaczki :-) w zasadzie nie będzie widać między nimi różnicy :-D ...

reklama
Do góry