reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Może coś o nas????

reklama
15zy3.jpg

24mm.jpg

58vt.jpg

40ay.jpg

I jesczze Gabby i moje mieszkanko...jak widzicie duzo jeszcze brakuje, ale u siebie to u siebie:)

:)Jejku to jak ja mam tylko 3cm hymmmmm nic nie rozumie i moja ginka powiedziała ze wszystko OK .Muszę na następnej wizycie znów poruszyć ten temat.

Asia to raczej nie mieszkanko ale salony i to jakie :D
A widzę ze twój mężuś też ma zamiłowanie do ćwiczeń - jakaś sztanga pod ścianą :)
skad ja to znam :) :D ;D

sztanga pod ścianą, ławeczka zakurzona, orbitrek jako wieszak....ech realia :-) noi ta wielka motywacja i zapał sportowca ;-) skad ja to znam....
domek sliczny a piesio cudny.....

Ja Cię krece Aska - jaki piechol! nie daje rady :) Przecudnej urody,przecudnej :) Mieszkanko tez super - macie całe poddasze tylko dla siebie? Bomba :)

MIsia - szał - Ty mi elfa przypominasz jak nic :)

Myfa jeśli o mnie chodzi to ja niestety mam słaby zapał do ćwiczeń - były etapy że wstawałam o 6.30 i bieg dookola jeziorka,wieczorem siłownia
ale po 1-2 miesiącach zapał opadał, ale mój mężuś to co innego on jak 3-4 razy w tyg nie pójdzie poćwiczyc to jest chory
a ja teraz nie moge niestety :D

Dzieki dziewczyny za komplementa...piesek cudny, uwielbiam ja!!! A co do cwiczen, to tak...sztanga sobie stoi i tylko stoi:) jak widzicie moje hula-hop tez troszke zdezelowane. hihihi. Poddasze mamy tylko dla siebie, cale 140 m raju:) Ale za to ile do urzadzania, rany!!Dopero sypialnia skonczona na cacy, ale akurat nie mam fotek. Reszta wymaga jesczze duzo pracy...i kasy.

reklama
Psiaczek cudo - oj jak ja kocham zwierzaki a pieski szczególnie bo sama też mam ;D

My mieszkamy w M3 czyli 2 pokoje z kuchnią 40 m kwadratowych ;D ale i tak się cieszę, że nie w kawalerce to raz a dwa, że sami bez rodzinki ;D moja mama zawsze się śmieje "lepiej o jednej desce ale sami" :D

Mieszkanko - suuper :D :D

Do góry