reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Może coś o nas????

reklama
Cześć Aniu - witam u nas zaglądaj często bo tu jest super. No i ciesze sie jeszcze bardziej, bo ty też masz już jedno "maleństwo" ;)

Ja nie prowadzę tylko w niej pracuje to mój mąż z rodzicami prowadzi - zajmujemy się sprzedażą części do rozrusznika i alternatora jeśli
Ci to coś mówi :)

hehhe, pewnie, ze mi cos to mowi, w koncu jako zona mechania musze takie rzeczy wiedziec. Tak pytam, bo moj maz prowadzi warsztat samochodowy, a teraz planuje otworzyc sklep z czesciami...
To Ty pewnie znasz sie na tych wszystkich urzadzeniach w autach co? Podziwiam:)

Jak zaczynałam to nie miałam o tym zielonego pojęcia (2lata temu) ale szczerze to chyba wiem na ten temat 1/100 tego
co jest w tym temacie !!

a teraz wrzucam foteczki naszego świeżo wyremontowanego mieszkanka, juz to jakos wygląda, choć nie lśni czystością, bo cały czas układamy i sprzątamy, w kuchni brudne gary a w kątach walają się ciuchy bez przydziału ale mam nadzieję że się nie obrazicie...:

korytarz:
korytarz.jpg

pokój dzienny:
dzienny.jpg

kacik%20misi.jpg

balagan%20kuby.jpg

laptop.jpg

solkan%20z%20mackiem.jpg

kuchnia:
brudna%20kuchnia.jpg

blatwkuchni.jpg

łazienka:
lazienka.jpg

sypialnia:
ciuchy.jpg

loze.jpg

miejsce%20na%20bejbi.jpg

na tej ostatniej fotce tam gdzie te pudła i ciuchy będzie stało łóżeczko :)

reklama
Misqu piękne mieszkanko :-) i jak juz zauwazylam na innych zdjeciach super rogowe nie wiem dlaczego ale w ciazy strasznie podoba mi sie kolor zieleni :-)
pozdrowionka

Do góry