reklama
eli88
Fanka BB :)
Ewelin jak lekko puka to na 100% to! mówie ci.. zobaczysz za kilka dni.. nadal będzie lekko pukać ale cześciej.. ja miałam identycznie... lekarz kazał czekać tak do 2 tyg od tego lekkiego puknięcia.. i czekałam niecały tydzień a dzidzia dzisiaj tak świruje że szok
henrietta5
mnie tez kopie wieczorem jak juz leze, az brzuszek sie rusza :-):-)
No i jak np siedze pochylona do przodu albo jak mam podkulone nogi, wszystko tak jak u Was
nie wiem jak to sie dzieje tylko, ze jak ja 3mam reke na brzuchu to czuje jak kopie, a jak moj R. polozy reke to automatycznie nic, jakby tam nikogo nie bylo Czuje respekt przed ojcem czy co?
Wspaniale uczucie [/Q UOTE]
Mój M też dziś stwierdził,że w końcu kogos musi sie bać- moja córcia już dostała kopniaczka w rękę, a gdy tylko zbliży się tatus jest cisza
kasiunia123
Ja również czuje już lekkie kopniaczki, wewnątrz jak i na zewnątrz brzucha, gdy położę rękę (nie jest już to tylko przelewanie w brzuchu):-)
Alex91
wrześniowa mama 2009
Mój Ryś tak jak już pisałam kopniaki wyczuwalne od zewnątrz daje już od dwóch tygodni. W dzień głównie śpi. Szaleje wieczorem, w nocy i z rana. Ostatnimi czasy daje mi kopniaki jak jedziemy autobusem i strasznie trzęsie na jakiś wertepach. Jak długo siedzę zgięta "w pałąk" to wtedy tez kopie że mu ciasno. ;-) Fajne jest tez uczucie jak się wypycha główką albo nóżkami. Wtedy mam taki pagórek z jednej strony brzucha.
reklama
iwona85cz
Cierpliwości, cierpliwości...cierpliwość nie należy do moich zalet :-)Szkoda, że nie można przeskoczyć ze 3 tyg do przodu
Do moich zalet też cierpliwosc nie należała hehe ale opłacało się troszkę poczekac