marczelitto85
wurcel purcel
P.S.widzę że maluszek ma już 3m.wiec jak by był problem z kupką możesz zacząć dawać jabłuszko.oczywiście nie całe od razua dla smaczku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeżeli ta z torebki to od 1dnia a ta np. z Hipp w granulkach to od 1miesiąca.ale ja bardziej polecam tą z torebki sam wywarek nie słodzony.na początku ciężko wchodzi))))ale potem dziecko się przyzwyczaja.ta w granulkach jest słodzona.A ja mam pytanie dotyczące herbatki koperkowej. Od którego miesiąca się ją podaje?
to zalezy jak Twój dzidziuś na nia zareaguje bo raz taka herbatka pomaga w bączkach i kolkach a raz po prostu wręcz szkodzi i nasila to.musisz poobserwować maluszka i wtedy zadecydujesz.dawaj raz do pićku wodę samą przegotowaną a raz herbatkę z kopru czy nawet rumianku(tylko rumianku nie parz tak jak piszą na opakowaniu ze 10min. a chwilkę.zanurz kilka razy torebkę we wrzątku i ostudź)I taka herbatkę podaję się raz w ciągu dnia czy po każdym karmieniu.
Czasem jak sobie pomyśle ile ja jeszcze muszę się dowiedzieć to mnie to przeraza
Dziękuję bardzo za pomoc