witam wszystkie mamy!
ja rowniez mam podobny problem. Moja Niunia ma 11 miesiecy i ladnie pije z butelki,ale herbatki,soczki, wode. Mleka nie chce.Ostatnio nauczyla sie pic z kubeczka niekapka. Niestety na mleka i tak sie krzywi. Rano dostaje piers, potem je sniadanko, zupke. Dostaje piers bo bez niej nie zasnie!
Jak wtaje dostaje drugie danie, pozniej jakis desterek. Na kolacje dostaje kaszke manna na mleku krowim, a nastepnie piers do snu. Spi ladnie-do 5 nad ranem. Wtedy daje jej piers i spi do 8 albo 9. I znow dostaje piers. Tak wyglada nasz plan dnia. Za kilka miesiecy chcialabym odstawic ja od piersi. Macie moze jakis pomysl jak to zrobic? Najgorsze jest to ze zasypia tylko przy piersi... inaczej nie potrafi.
Mi to nie przeszkadza
Ciesze sie chwila, bo malenstwo za niedlugo podrosnie i to juz nigdy nie wroci.... Uwielbiam kiedy sie do mnie wtula
Ale nie chce, zeby bylo tak, ze bedzie miala dwa latka i nadal bedzie chciala usypiac przy piersi. Nie pracuje, nie chodze do szkoly- spedzamy razem caly dzien,ale nie wiem kiedy sie to zmieni. Nie chce byc jedyna osoba, ktora potrafi ja uspic.
Prosze o porade!
pozdrawiam!