reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Moje dziecko już potrafi....

reklama
Mikolajk juz tez lubi pare minut polezec na brzuchu i wynosi wysoko glowe oraz sie potem przeturla na plecki!!Woli siedziec na kolanach niz lezec, wszystko wklada do buzi, piszczy bardzo duzo gaworzy- tylko czekam az sie bedzie smiac :) Bardzo lubi zw3iedxac mieszkanie na rekach w pozycji pionowej

Mimo marudzenia cały dzień, dzisiaj Piotruś złapany za rączki porwał się do siadania. :-) Jeszcze bardzo nieśmiało, ale już się dźwiga :tak::tak:A z innych ciekawych rzeczy, to przy jedzeniu zaczął mnie trzymać za policzek... Co za agent :-D:-D:-D

Hanus GRATULACJE

No to i ja sie pochwale :-) Adas od trzech dni ladnie siada, rano ledwo trzymal glowke jak go podciagalam, popoludniu sam dzwignol sie jak siedzial u mnie na brzuszku a wieczorem z pozycji lezacej ladnie trzymal mamusie za raczke i hop do gory :szok:
Teraz caly czas chce siedziec, jak tylko poczuje czyjes rece to od razu chwyta i podciaga sie do siadania :-D
Zaczely sie problemy z karmieniem bo maly jak tylko zobaczy ze sie na niego patrze od razu zaczyna sie usmiechac i koniec jedzonka :sorry2: No i oczywiscie jak tatus wejdzie do pokoju podczas karmienia, od razu glowa w strone taty i usmiech :-)

adas u mnie to samo. Tylko, że takie siadanie to już wcześniej zaliczał ale nie podawałam mu rąk bo neurolog zabroniła. No ale jak czasami się skuszę i uszczęśliwię malucha innym poziomem spoglądania na świat i jak już go opuszcze to jest wielka tragedia i płacz.
Ale najśmieszniej wygląda jak podczas leżenia na brzuszku podkula nogi i tyłek do góry. Jak mu trochę pomogę przód podnieśc to otrzymujemy pozycję startową do raczkowania :-)

witam mamusie z listopada. :)
A jak u Was z ząbkami? Bo mój maluszek.. ku naszemu zdziwieniu zaczyna chyba ząbkować.. W miejscu siekaczy zaczynają pokazywać się ząbki. Jest taka bialutka przebitka.. Ząbki? no i oczywiście pcha do buzi wszystko co mu wejdzie w łapki

reklama
clue ty nie dobra mamusiu :-D i ma racje ze sie na taka mame wypycha skoro chce go oszukiwac :rofl2:

olaolatm jeszcze nie gratuluje ;-) ale jak tylko pokaze sie zabek koniecznie sie pochwal i zrob zdjecie :-)

Do góry