reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

jestem z wami cały czas myślami :-)
nie znamy płci bo ma być niespodzianka , ale dzidziuś jest większy niż Nadia więc podejrzewam, że będzie Maksymilian
niespodzianka z własnego wyboru, czy dzieciątko nie chce się ujawnić? Teraz już mało osób nie chce poznać płci swojego maleństwa, głównie jest to chyba podyktowane tym że robi się wcześniej zakupy, wyprawkę i trzeba wiedzieć jaki kolor kupić :) a mało jest akcesoriów z neutralnymi kolorami.
mój mąż nie chciał znać płci a ja chciałam i oczywiście jak sie dowiedziałam to mu wypaplałam:-)

reklama
Męczyliśmy się nad imieniem dla dziewczynki odkąd się dowiedzieliśmy że będzie druga córa. Niby miała być Blanka ale coś mi nie pasowało w tym imieniu i będzie Amelka. Już postanowione. Same plusy ma to imię. Wymawia się je i pisze tak samo w Anglii jak i w Polsce. To co że w Pl jest teraz na nie "sezon", ważne że tu nie ma, no i zawsze mi się podobało, Oliwka miała być Amelką.

reklama
Ja bardzo lubie imie Amelka - to byla jedna z 3 opcji u nas dla dziewczynki :)

Julek - super :-)

Moja siostra jest Julka, ma 11 lat i to mniej wiecej wtedy moda na Julki sie zaczela :)

Do góry