reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

jestem z wami cały czas myślami :-)
nie znamy płci bo ma być niespodzianka , ale dzidziuś jest większy niż Nadia więc podejrzewam, że będzie Maksymilian
niespodzianka z własnego wyboru, czy dzieciątko nie chce się ujawnić? Teraz już mało osób nie chce poznać płci swojego maleństwa, głównie jest to chyba podyktowane tym że robi się wcześniej zakupy, wyprawkę i trzeba wiedzieć jaki kolor kupić :) a mało jest akcesoriów z neutralnymi kolorami.
mój mąż nie chciał znać płci a ja chciałam i oczywiście jak sie dowiedziałam to mu wypaplałam:-)

reklama
Męczyliśmy się nad imieniem dla dziewczynki odkąd się dowiedzieliśmy że będzie druga córa. Niby miała być Blanka ale coś mi nie pasowało w tym imieniu i będzie Amelka. Już postanowione. Same plusy ma to imię. Wymawia się je i pisze tak samo w Anglii jak i w Polsce. To co że w Pl jest teraz na nie "sezon", ważne że tu nie ma, no i zawsze mi się podobało, Oliwka miała być Amelką.

reklama
Ja bardzo lubie imie Amelka - to byla jedna z 3 opcji u nas dla dziewczynki :)

Julek - super :-)

Moja siostra jest Julka, ma 11 lat i to mniej wiecej wtedy moda na Julki sie zaczela :)

Do góry