reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

U nas chyba Mikołaj, a dziewczynka - jeszcze nie wiemy, jest tyle imion żeńskich, które nam się podoba:)

reklama
U nas chyba Mikołaj, a dziewczynka - jeszcze nie wiemy, jest tyle imion żeńskich, które nam się podoba:)

Mnie tez sie Mikołaj podoba :) Mąż myślał nad Stasiem, ale synek jego brata tak ma wiec odpada, :)
wow, super avatarek masz !!!Szukałam właśnie cos takiego dziś ale w koncu został brzuszek :)

Ja bym też chciała Mikołajka ale mąż mówi, że imię musi też pasować do nazwiska a jemu to średnio brzmi :rofl2:

U nas dziewczynka bedzie Helena (obojgu nam sie tez podoba Anna i Amelia) , z chlopcem may problem. Mi sie podoba Bruno, Maksymilian, Igor, Borys, Wojtus, Filip a mezowi zadne z nich... Jego typy imienia dla chlopca mi za to w ogole nie odpowiadaja.

Ostatnia edycja:
cytryna to podobnie u nas.....mojemu sie Bruno podoba,a mi nie:/
zawsze mamy odmienne zdania....jak kupowaliśmy materac do łóżka to koleś się pyta "państwo chcą twardy,czy miękki?"
jednocześnie powiedzieliśmy ja: twardy,mój miękki hehe

Jak dziewczynka to Zuza, jak chłopczyk.. hmm Arkadiusz mi się podoba Arek i Jarek (tatuś) hihi:) Dla dziewczynki Paulinka jest ładne, Alicja a dla chłopców ciężko.. obstawiam na dziewczynkę.. wyprawkę bym miała po siostrze :) ..

oświadczam wszem i wobec że .. dziś się zaręczyłam.. 19.03 biorę cywilny :))))))))

Jak dziewczynka to Zuza, jak chłopczyk.. hmm Arkadiusz mi się podoba Arek i Jarek (tatuś) hihi:) Dla dziewczynki Paulinka jest ładne, Alicja a dla chłopców ciężko.. obstawiam na dziewczynkę.. wyprawkę bym miała po siostrze :) ..

oświadczam wszem i wobec że .. dziś się zaręczyłam.. 19.03 biorę cywilny :))))))))

No gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super :D:D

reklama
Do góry