reklama
M
mamuśka23
Gość
U nas chyba Mikołaj, a dziewczynka - jeszcze nie wiemy, jest tyle imion żeńskich, które nam się podoba
Mnie tez sie Mikołaj podoba Mąż myślał nad Stasiem, ale synek jego brata tak ma wiec odpada,
wow, super avatarek masz !!!Szukałam właśnie cos takiego dziś ale w koncu został brzuszek
U nas dziewczynka bedzie Helena (obojgu nam sie tez podoba Anna i Amelia) , z chlopcem may problem. Mi sie podoba Bruno, Maksymilian, Igor, Borys, Wojtus, Filip a mezowi zadne z nich... Jego typy imienia dla chlopca mi za to w ogole nie odpowiadaja.
Ostatnia edycja:
lilou83
Fanka BB :)
cytryna to podobnie u nas.....mojemu sie Bruno podoba,a mi nie:/
zawsze mamy odmienne zdania....jak kupowaliśmy materac do łóżka to koleś się pyta "państwo chcą twardy,czy miękki?"
jednocześnie powiedzieliśmy ja: twardy,mój miękki hehe
zawsze mamy odmienne zdania....jak kupowaliśmy materac do łóżka to koleś się pyta "państwo chcą twardy,czy miękki?"
jednocześnie powiedzieliśmy ja: twardy,mój miękki hehe
elifit
Moderatorka
Jak dziewczynka to Zuza, jak chłopczyk.. hmm Arkadiusz mi się podoba Arek i Jarek (tatuś) hihi Dla dziewczynki Paulinka jest ładne, Alicja a dla chłopców ciężko.. obstawiam na dziewczynkę.. wyprawkę bym miała po siostrze ..
oświadczam wszem i wobec że .. dziś się zaręczyłam.. 19.03 biorę cywilny )))))))
oświadczam wszem i wobec że .. dziś się zaręczyłam.. 19.03 biorę cywilny )))))))
M
mamuśka23
Gość
Jak dziewczynka to Zuza, jak chłopczyk.. hmm Arkadiusz mi się podoba Arek i Jarek (tatuś) hihi Dla dziewczynki Paulinka jest ładne, Alicja a dla chłopców ciężko.. obstawiam na dziewczynkę.. wyprawkę bym miała po siostrze ..
No gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super
reklama
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
elifit- to gratulacje!!!!!
mi się jeszcze bardzo podoba imię dla chłopca Oliwier
mi się jeszcze bardzo podoba imię dla chłopca Oliwier
Podziel się: