Nam też się franek podoba i pasował by do zosi. Tylko, że to się ostatnio stało za bardzo popularne imię. Mam nadzieję że we wtorek dowiemy się kto siedzi w brzuszku i będzie burza mózgów.u nas będzie: jeśli chłopak to na 100% Franek a jeśli dziewczynka to myślimy nad Oliwią ale ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła
reklama
sivi
Fanka BB :)
Szwagier ma córcie Nelę. Jak powiedzieli o tym rodzinie to musieli od razu dodawać za każdym razem "Nela, nie Nel z pustyni i puszczy i broń boże nie Nelli Rokita, po prostu Nela". Wszyscy kręcili nosami co to niby za imię (łącznie z nami oczywiście :-)), a teraz tak się wszyscy przyzwyczaili że nikt nie wyobraża sobie żeby Nela mogła mieć inaczej na imię.
tymira
Nela bardzo mi się podoba, ja nie znam ani jednej:-)
NabAwe
mamusia Emilki :)
Moja kuzynka nazywa się Kornelia, a zdrobniale od zawsze mówimy na nią Nela.Nela bardzo mi się podoba, ja nie znam ani jednej:-)
A moja perełka będzie Emilia
sivi
A mój przyszły szwagier ma na imię Kornel
K
karolina1978
Gość
A ja juz sie przyzwyczailam do Stelli i ja wolam Stelinna (co oznacza gwiazdeczke)
kasiadz
u mnie cała rodzina się przyzwyczaiła do tego że będzie Franek, a tu się okazało że dziewucha i zonk
tymira u mnie tez bedzie mikolaj
a co powiecie o imieniu samanta dla dziewczynki?? tak ma na imie moja kochan kuzynka
Mikołaj - super I Samanta też mi się bardzo bardzo podoba, ale mój M to za duży tradycjonalista na takie imiona
Wyobraźcie sobie że najpopularniejsze imię dla dziewczynki z ostatnich lat to Kasia ... a ja znam tylko jedna mała Kasię - córke koleżanki
...za to Nadii i Nicoli w piaskownicy całe tłumy :-)
Domel miał być Łucją...i dużo naszych znajomych woła na niego Lucek
...a teraz miała być Lenka
Rzeczywiście, Kaś ostatnio mało, ale jeszcze w podstawówce za moich czasów było po 3 w każdej klasie. U nas tłumy Nicoli i Lenek. Nadię znam jedną, proponowałam mojemu, ale nie podoba mu się Za to Łucja bardzo ładne i oryginalne )
Moja kuzynka nazywa się Kornelia, a zdrobniale od zawsze mówimy na nią Nela.
A moja perełka będzie Emilia
Kornelia mi się wyjątkowo źle kojarzy , ale Emilka to śliczne imię
reklama
kasiadz
ja mam statystyki najczęściej nadawanych imion w moim powiecie w tamtym roku i na początku tego roku i nie chciałabym nazwać mojej córci tak jak inni, bo później w szkole będą same Julki np.
Podziel się: