reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

reklama
a to jest takie imię Marceli?????
Myślałam,że tylko Marcel.....swoją drogą-bardzo ładne...
lilou,Ty znasz płeć swego????

U nas na pewno zostanie Jas. Moj strasznie chce dac mu tak na imie a mi sie tez podoba. Zreszta ja jakos wiecej mialam pomyslow na imie dla dziewczynki.

Moja siostra jest Daria i jak byla mala to nie lubila swojego imienia, teraz sie z niego cieszy bo mowi ze ja wszyscy latwo zapamietuja. Wtedy to bylo malo popularne imie.

O Kamil mi się podoba bardzo, ale to imię mojej dawnej miłości więc mój się na nie nigdy nie zgodzi.
Oliwier też śliczne...ale u mnie odpada bo moja jest Oliwia.
A Marcela żadnego nie znam ani nie słyszałam żeby ktoś tak chciał nadawać...unikatowe imię będzie

U nas w okolicy jest bardzo dużo Kamilów, a nie przepadam za najczęstszymi imionami ;-)Oliwiera znam jednego, ale to straszne ziółko więc źle mi się kojarzy :-( I Marcela też znam tylko jednego.

reklama
Do góry