reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

reklama
Też znam kota Blanke :-)
Etopiryna mi się podoba, o Ketopromie nie słyszałam :-D
Ariel kojarzy mi się z syrenką Disneya a nie z proszkiem więc fajne :-D

Pewnie, że trzeba liczyć się z krytyką. Zabierając głos też się liczyłam z tym, że możecie się ze mną nie zgodzić, co podkreślałam od samego początku.

Ja tej dyskusji nie odebrałam jaką napiętej, ale jeśli swoją wypowiedzią wprowadziłam napiętą atmosferę to sorry, nie było to moim zamiarem.

Mnie obco brzmiące imiona nie przeszkadzają, po prostu niektóre mi się podobają, a inne nie ;-) Ostatnio rozmawiałam ze znajomą nauczycielką i mówiła, że w jednej klasie jest 3 Dawidów, z czego jeden się pisze przez 'v'. Z innych 'ciekawych' (czyli uważanych przez większość za dziwne) imion w szkole wymieniła: Abigail, rodzeństwo Kewin i Denis, Arnold, Armand, Konstancja, Oktawian. Żadnego z tych imion nie nadałabym swojemu dziecku ;-)

Blanka i Karwena nie w moim guście. Karwena kojarzy mi się z Arweną z Władcy Pierścieni ;-)

Ja znalam Corrado -byl pieknym poludniowcem.Do niego pasowalo.Ale jak pomysle ze rudy i blady synek mialby to imie nosic to nie umiem sobie tego wyobrazic.

Mi sie ani Marlena ani Blanka nie podoba :zawstydzona/y:
Marlena mi sie zle kojarzy a Blanka tez z kotami jak Karolinie.

A Karwena to skad? Nigdy nie slyszlam takiego imienia.

Na watku "mamay ze Szkocji" pisze mama 2 chlopcow : Barnima i Mestwina. I to dopiero sa niespotykane imiona ;-)

Ja tej dyskusji nie odebrałam jaką napiętej, ale jeśli swoją wypowiedzią wprowadziłam napiętą atmosferę to sorry, nie było to moim zamiarem.
madzilka nie przesadzaj,ja tam napięcia żadnego nie widze:p
wręcz fajnie że można sobie tak podyskutować,przynajmniej nudno nie jest,jesteśmy dorosłe wiec przecie nie idziemy w kąt z obrażoną miną,tylko rozmawiamy na poziomie:)
zaglądaj częściej do wątku hehe
Armand to jak z wenezuelskiej telenoweli :-) za czasów mojego brzdącowego dzieciństwa zdarzały się Izaury
sivi a jaki ty rocznik? bo za moich czasów to leciała "słodka zemsta, Esmeralda itd"

pamiętam jak byłam jeszcze dzieckiem to moja lalka zwała sie Kunegunda !!! jaaa skąd ja to imie wymyśliłam :baffled:

a co do tej na głowe- etopiryny to na serio było takie imie????

lilou no co ty :-D Etopiryny nie ma, rżymy tylko :-D
Ja chyba taki jak ty 83. Esmeralde pamietam, ale Izaura leciała jak miałam może ze 3, może 4 lata, ledwo pamiętam jak się cała rodzina zbierała żeby to oglądać. Ja miałam lalke Manuele :-) strasznie mi się to imię podobało

reklama
lilou no co ty :-D Etopiryny nie ma, rżymy tylko :-D
Ja chyba taki jak ty 83. Esmeralde pamietam, ale Izaura leciała jak miałam może ze 3, może 4 lata, ledwo pamiętam jak się cała rodzina zbierała żeby to oglądać. Ja miałam lalke Manuele :-) strasznie mi się to imię podobało
sivi ja rocznik 83,ale wiesz kiedy leciały te wszystkie tasiemce,to nie bylo neta...wiec człek oglądał bo tylko to bylo.
manuela ja dla mnie to tylko ta z Big brothera :D
a juz myślałam,że ta Etopirynka to fakt ....hehe

Do góry