reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

reklama
i dlatego mój synek będzie Arek, bo wcale niespotykane a ładne imię. Podoba mi się również Jarosław ale tak ma mój mąż :-D i pewnie dlatego mi się podoba :-D

Cytryna i taka polska pisownie imion zostawiacie? Bo my wlasnie z Maksymiliana Maxa zrobilismy (wiec jakby co ppierwsza imie zaklepalam hehe), ale u nas malo polonii a nie chce dziecku zycia utrudniac, bo tu na kazdym kroku problem z pisownia:)
A poza tym bardzo ladne imiona:tak:

U nas Maksymilian jest póki co kompromisem obok Aleksandara...ale długaśne imie i długaśne nazwisko mnie odstrasza...na Maksa mąż już nie reflektuje

A ja chę Marcel....zero poparcia w familii :sorry:

Mój chce Mikołaja jakby był chłopak, ale tu nie wiem jakby Anglicy to wymawiali...

Mojemu m najbardziej Mikołaj sie podoba...mnie jakoś nie przekonuje.

A anglicy wołaliby Nickolas :-D Nick :-D

Kobitki z zagranicy!!! a co z Dominikiem takie międzynarodowe imię :-);-)....w USA nie mieli problemu z Domela imieniem ani w Polsce nie brzmi dziwacznie POLECAM

Mi się podoba, ale mój zna jednego Dominika-typ spod ciemnej gwiazdy i powiedział że w żadnym wypadku się nie zgodzi na to imię

reklama
Do góry