reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

reklama
Znam Maksymiliana i Maksyma, obaj bardzo fajne chłopaki :) Nadia też mi się bardzo podoba, ale jeszcze nie mówiłam mojemu M ;) Jadwigę skreślił od razu ;) Zastanawiam się jeszcze nad Danutą. W ogóle to mi się podobają też Samanta i Amanda, ale w Pl nie brzmiałby dobrze :( Podobnie z Laurą. Za to Weronik jest 'zatrzęsienie' i już mi się to imię opatrzyło.

A mi sie Laura bardzo podoba, choc w moim otoczeniu bardzo rzadkie imie, ale znajomi maja fajna corcie Laure i to taka delikatna i subtelna dziewuszka:tak:
Natomiast Danusie to wczesniej znalam tylko z tych starszych pokolen, zwlaszcza ze sama mam dwie ciocie Danuty, ale w ogolniaku mialam kolezanke Danusie i chociaz wczesniej wydawalo mi sie ze to imie nie pasuje do mlodej dziewczyny, to zmienilam zdanie, bo Danusia byla bardzo sympatyczna osoba i ladna dziewczyna i jak najbardziej to imie do niej pasowalo:-)

Milenka tez fajna propozycja wezme ja pod uwage,podoba mi sie marlena wiktoria, kacper, jakub ale zadne z tych imion nie przemawia do mnie tak na maxa

reklama
Jakubów w każdym znanym mi domu jest przynajmniej 1 i to od kilku już lat to imię jest na topie. Emilki też już zaczynają być coraz częściej spotykane. Kacper śliczne, bardzo mi się podoba ale 2 moje znajome mają już Kacprów. Masakra z tymi imionami, najfajniejsze są już w "modzie".

Do góry