reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

ladnie :)

U nas podobno ma być chłopak....weny na imię zero :baffled:
Mnie ostatnio chodzi po głowie Marcel

Dla kobitki wybrane już dawno było Lenka

Marcel bardzo ladnie imie :))

loj ja tez mam porblem z tym imieniem ja chce bardzo Borys na to mój chłop ABSOLUTNIE... Chodzi mi tez po glowie Bartek i Kuba ( nie Jakub)... eh ciężki orzech do zgryzienia

oj uwielbiam imie Borys i gdybym w POL mieszkala to wlasnie tak dalabym synkowi na imie :) no chyba , ze drugie tez bedzie chlopczykiem to bedzie Borys i niech lamia jezyki hehe
maly Borysek :) slicznie jestem za !!

reklama
Borys, Marcel - piękne imiona :)
Jeśli chodiz o chłopięce, jak będzie synek, napewno damy mu na imię Tymuś (Tymoteusz).
Dziewczynkę chciałam Maję, ale tyle Mai już jest :(

Myślę nad imieniem dla chłopca, podoba mi się Krzysiu i Borys, ale mój M nie chce słyszeć o nich :/ Zaproponował Karol, ale mi się strasznie to imię nie podoba :/

reklama
Do góry