reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

reklama
a bo mój się zaczął zastanawiać jak będzie córka to na 100% Helenka więc po kłopocie, gorzej z chłopakiem ciągle mam jakieś wątpliwości:dry:

Wojtek bardzo ladne! tez mam problem jakie dla ch. dlatego zdecydowalam ze poki sie nie dowiem to zadnych dyskusji na ten temat

Mi tez sie Rysiu podoba, gdyby tylko po angielsku to nie bylo Richard, bo juz mi sie takie brzmienie nie podoba:baffled:
A Iwo fajne, bo krotkie, tylko ze mi sie kojarzy z lektorem syntetycznym, bo musielibysmy przez "v" pisac... no i w ogole "zbuntowany aniol" - o ile ktoras pamieta ten serial:-D - ale ogolnie imie bardzo ladne:tak:
A tak na powaznie, to troche licze ze w razie chlopaka, to moze od ktorejs z Was jednak zgapie pomysl?:-D Bo nie mozemy sie za nic zdecydowac:baffled:
Chociaz przyznam ze sie po cichu nad Adrianem zastanawialismy, ale nie mam do konca przekonania jeszcze...

Rudson Marcel b.mi sie podoba:tak:Dlatego tak tez sie moj syn nazywa.Ja go wolam po Polsku jak blizniaki byly male to nazywali sie Masio i Siasio-i w domu nadal tak sie nazywaja.Tylko jak cos przyskrobia to wolam ich pelnym imieniem.

reklama
Do góry