angela21_21
Fanka BB :)
Hej u mnie też pierwsza ciąża i 32 tydzień [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam ? Beta ładnie przyrasta ?No czekam do jutra...dzis byłam na becie drugi raz...mam nadzieje, że będzie ładny przyrost....po 15 będzie już wiadomo
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
A to jeszcze tydzień , trzymam kciuki żeby było już coś widaćDo lekarza idę 17.04
CześćCzesc Dziewczyny,
U mnie tez pierwsza ciaza. Bardzo wyczekana, bo u mnie juz 33 lata na karku, ale wczesniej niestety rzadzila moim zyciem kariera
Wedlug OM dzis 7t2d. Wedlug moich wyliczen jakies 3 dni mniej. Jutro ide na pierwsze USG i juz powoli odchodze od zmyslow czy wszystko jest tam OK. Czekam na kropka z niecierpliwoscia [emoji4]
Cześć
O to jutro wyjątkowy dzień , trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku .
Jak 7 tydzień to jest szansa, że będzie już widać serduszko .
Daj znać jakie odczucia po wizycie
Ja chyba teraz mam ta gorsza chwile ale panikuje czy dam rade [emoji43]Hej,
Jestem juz po wizycie. Ciaza mlodsza niz wedlug OM i moich wyliczen i to w dodatku o caly tydzien (wczoraj byl 6t3d), ale widac bylo juz wszystko
Jest piekny 6mm zarodek, bije tez juz serduszko (121)! [emoji173]️
Jestem dobrych mysli, ale stres jest i co chwile zastanawiam sie czy nic zlego sie nie dzieje - trudno mi z tym walczyc, bo bardzo zalezy mi zeby wszystko bylo ok [emoji849]
Czy tylko ja tak panikuje czy wy tez macie gorsze chwile?
Gratulacje na pewno wszytko będzie dobrzeHej dziewczyny. U mnie tez pierwsza ciążą. Wyczekiwana bo starania byly prawie rok ale teraz strach jest. Mam 25lat[emoji4]
15tc [emoji173]
Ja tez mam termin z usg bo owu dopiero w 28dc mialam [emoji846]Ja dzisiaj zaczynam 18 tylko u mnie to jest wiek małego z usg , miesiączki miałam bardzo nieregularne i z miesiączki to byłby 20 tyg. Ale wiadomo u lekarza i wszędzie mówię tak jak gin mi wyliczył na usg
A Ty ?