reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Moja pierwsza ciąża

Ja prawdopodobnie 5tydzien i 4dzien wedlug miesiaczki. We wtorek ide do gin to bede wiecej wiedziec....bardzo sie boje by wszystko bylo ok

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe czy lekarz już coś zobaczy na usg , nie martw się na zapas i daj znać jak już będziesz po wizycie :)
Jest szansa że już będzie widać serduszko ale wiadomo, że mogło się też troszeczkę wszystko przesunąć .

reklama
No czekam do jutra...dzis byłam na becie drugi raz...mam nadzieje, że będzie ładny przyrost....po 15 będzie już wiadomo

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie jestem w trakcoe staran,czekam na @ ktora mam nadzieje ze nie przyjdzie,w czwartek sie wyjasni..

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom
A to jak masz regularne miesiączki to bardzo dobrze bo przynajmniej będziesz szybko wiedziała . Ja mam bardzo nieregularnie cykle i miesiączki nawet co 3-4 miesiące więc brak okresu to nie był niczym nowym .

reklama
Do góry