Cudownie gratulacjeSpokojnie. Ja startowałam od bety 7,03 i w grudniu urodziłam zdrowego synka
Mam nadzieje ,ze i u mnie będzie wszystko dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie gratulacjeSpokojnie. Ja startowałam od bety 7,03 i w grudniu urodziłam zdrowego synka
Chodzi się co 48 godz, więc jeśli byłaś dziś, to teraz idź w środę. Na razie beta jest stosunkowo niska i wątpię, żeby było widać coś na USG. Najczęściej zarodek jest widoczny, kiedy beta przekroczy wartość 1000. - jeśli beta będzie przyrastala w normie to takiej wartości możesz spodziewać się w drugiej połowie przyszłego tygodnia.A poszlybyscie jeszcze 3 raz na bete ? Jeśli tak to kiedy ?
Ja zaczynałam od 9 i też zdrowy synekSpokojnie. Ja startowałam od bety 7,03 i w grudniu urodziłam zdrowego synka
Ja poszłam trzeci raz, bo też niepokoily mnie niskie wartości. Nie rosła spektakularnie, ale w normie. 9,38,138A poszlybyscie jeszcze 3 raz na bete ? Jeśli tak to kiedy ?
Nie martw się na zapas, moja pierwsza beta wyszła 141 robiłam ją 3 dni po wyniku pozytywnym. Wszystko zależy kiedy miałaś owulację. Jeśli bardzo się martwisz to powtórz sobie jeszcze raz przyrost około 60% w ciągu 48 godzin lub o około 110% w ciągu 72 godzin.Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy
Tez sprawdzałam, że przyrost ok ,bardziej martwi mnie ,że mimo wszystko ta beta niska jest ogólnie...
Niby najważniejsze, że przyrost jest w normie ale ja już swiruje
Ja startowałam z taką betą, dziś 21tcWitam, ostatnią miesiączkę miałam 23 czerwca. Kolejną powinnam dostać wczoraj (tj. 21 lipca).cykle 28/29 dni.
W sobotę zrobiłam test wyszły 2 kreski , z ciekawości pojechałam na betę wynik 28.61 , powtórzyłam dzisiaj wynik 80.
Myślicie ,że jest ok ?
Czy nie za niska beta ? Ktoś tak może miał a później wszystko było dobrze?
Jak czytam te wszystkie posty to cieszę się że nie robiłam bety przynajmniej do czasu wizyty miałam spokojną głowę lekarz mnie tylko zapytał kiedy miałam ostatnia miesiączkę i kazał przyjść w 6 tygodniu. Było widać pęcherzyk i tętno i lekarz
A pierwsza bete kiedy robiłaś?Ja startowałam z taką betą, dziś 21tc
11 dni po spodziewanej miesiączce - owulacja mi się bardzo przesunęła akurat w tym cykluA pierwsza bete kiedy robiłaś?