reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mój pierwszy raz...

niedawno tu wpisywałyśmy pierwsze uśmiechy :)

Jacek robi kosi kosi, papa, chodzi trzymając się stołu czy szafki, pomyka na czworakach w tempie ekspresowym, zwłaszcza gdy zobaczy jakiś kabel czy czyjeś kapcie :D
A od wczoraj bawimy się w a kuku, młody siedząc w foteliku zasłania łapkami buzię (to jest: nie ma, nie ma Jacusia, gdzie sie ten Jacus podział?) a za chwilę spuszcza łapki ze śmiechem ( a kuku!). Strasznie to jest smieszne według niego :)))

reklama
U nas pierwsze kroczki za rączkę juz jakis czas..a od wczoraj sama się puszcza i stoi tak sobie dość długo sama..a później bęc na pupsko:-D.. A! i chodzi "po ścianie"..jak to nazwał tatuś:tak:( i to od wczoraj)..robiła tak narazie tylko przy meblach..
..Ciekawe ma te upadki..bo tak z gracjią przykuca i dopiero siada:-D(tak że w sumie to ona nie upada..tylko wyczuwa że juz niepewnie jest na nóżkach..więc siada:tak:)

My już od ładnych kilku dni chodzimy za rączki:-) i myślę że Ania jest już bliska robienia brawo;-)stoi w łóżeczku jak się trzyma ale to już chyba pisałam;-)aha no i z raczkowania to potrafi już usiąść ale z płaskiego nadal duży problem,woli sobie położyć się na brzuszku i potem usiąść...Każdy sposób jest dobry nie?;-)

reklama
Do góry