reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mój pierwszy raz...

reklama
aa i zapomniałam dzis w przychodni przed tym pobraniem krewki Marclek bił bravo:tak:lekko nieporadnie i słabo trafiał w rączki ale ewidentnie to miał na mysli żeby trafic;-):-)

Bozie jakie postępy czynią nam tu maluszki!Aż miło czytac!:-)Moja zuzia przeglała się dziś w szybie od mebli i z deka umazała,bo całowała swoje odbicie z języczkiem:-D.
Jak Marcelek wytrenuje to będzie jak u mnie,jak się cieszy albo coś jej się podoba to bije brawo już klszcząc,no i zabawiała ostatnio tym gości.Wspina się już nawet po wannie,szpera w szufladach.A jak leci jakaś fajna muza to zaczyna bounce'owac główką i tułowiem.

-Od niedzieli robimy "papapa"
- Od wczoraj pierwsze udane raczkowanie :-D
- Potrafi pokazać "gdzie jest mama", tata, babcia, ciocia, światełko :rofl2: (patrzy wtedy na sufit i szuka lapy) :-D
- W łóżeczku jest tylko pozycja stojąca (nie ważne jakie zabawaki jej tam wrzucę:wściekła/y:) no i cwaniara puszcza się co często kończy się dziobem na materacu (ew. szczebelkach:baffled:)

to jakby tak pozbierać...
od soboty siada na piętach jako urozmaicenie dla przerw w raczkowaniu
dziś pierwszy raz otworzył szafkę z talerzami i kubkami i pierwszy kubek (of course mój:baffled:) poszedł w kawałeczkach do kosza:wściekła/y:
wspina się po czym mozę - lubis tac przy wannie i patrzec jak nalewa sie woda do jego małej wanienki:-p
jak leci muzyczka to Marcelek kiwa się na boki (ale tylko przy wybranych numerach - hehehe po mamusi ma gust;-):-))
babcia wczoraj stwierział zę nasz syn rozwuja sie tylko ruchowo a umysłowo nie:-(no i ma rację:zawstydzona/y:jak go dziś próbowałam rpzekonać do zrobienia kilku rzeczy to w koncu zostałam bezceremonilanie wyminieta bo TV zasłaniałam a akuratnie leciała reklama ORANGE:dry:

reklama
a ja znów tu:-p
pierszwsze slowo (raczej świadome) "baba"
- stał w łóżeczku a moja mama w kuchni gotowała obiad no i amrudził cos tam i nagle żałosliwie zawołał baba!!no to moja mama rzuciła wszystko i pobiegła do wnusia hehehe wysciskała i zacżeła uczyc mama i tara ale się nie dał:dry:
no i pierwsza noc w całosći przespana we własnym łóżeczku:tak:raz tylko tatus podał smoka i synek spał do rana jak przystało na prawdziwego mężczyznę - twardo!

Do góry