reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój pierwszy raz...

Pozazdrościłyśmy Nelci i babcia kupiła Joli nocniczek... we wtorek była pierwsza kupka, w środę pierwsze siusiu... a w czwartek i piątek została zużyta tylko jedna pielucha gdy mama pracowała... za to w sobotę nocniczek nic niedostał:-pz mamusią jakoś nie idzie:-D

reklama
Beti - no widzisz, super!!! U nas nie wiem czy to przypadek ale prawie za każdym razem jak ją posadze to coś zrobi (najczęściej siusiu) a jak zrobi to chce wstawać:-) jakby rozumiała że już skończone i czas wstać :rofl2::-)

A u nas wczoraj pierwsza wspólna kapiel z braciszkiem:tak:,tylko szkoda ze fotek nie zrobilismy:-(
..no i pierwszy raz pokonała sama schody na górę..:szok:..mówiłam że jak już obierze sobie cel..to za wszelka cenę:-D..no i udało jej się!..Oczywiście została przyłapana na 3cim schodku.,ale tatus juz nie przerywał "atrakcji" tylko asykurował..no i smyk do Alexa pokoju:tak::-D mogła powiedziec że tam chce to bym ją zaniosła:-D:-D:-D:-D

Tymon dziś od rana zaczął mówić ABU BABU i tak cały dzień (i do tego pięknie otwieral przy tym buzię jak na ćwiczeniach logopedycznych przynajmniej) ;)

No i pierwszy raz zasnął po południu na brzuszku a teraz też tak śpi! :)

A my od tygodnia walczymy z pierwsza choroba - Zoska zlapala zapalenie oskrzeli i jakos wlecze sie to za nami :-( Jedyny plus sytuacji to, ze przez przymusowe siedzenie w domu ma wiecej czasu na pologowe doswiadczenia i zaparcie cwiczy bujanie na czworaka:-)

Pisałam już o tym na głównym, ale tak się cieszę, że napiszę jeszcze raz: od wczoraj Emilka mówi ma-ma.

Wczoraj Martynka pierwszy raz podciągnęła się sama i stanęła przy krzesełku do jedzenia:-), a dzisiaj był pierwszy spacerek za rączki!;-):tak:
Jak stała z rozwojem w miejscu to się martwiłam, a teraz za nią nie nadążam, bo idzie jak burza....:sorry:

reklama
Basia od dwóch dni umie klaskać, nie robi tego na zawołanie tylko np. jak się przemieszcza po pokoju, robi sobie przystanek i klaszcze albo jak się ją weźmie na rączki, ogólnie super to wygląda :-)

Do góry