reklama
siwona
Zadomowiona(y)
Giza cudownie:-):-) U mnie chyba jeszcze dłuuuugo poczekam na jakiekolwiek słowa i o siadaniu też nie ma mowy
Asze bardzo nie lubimy takich pierwszych razów Dużo zdrówka!!!
Asze bardzo nie lubimy takich pierwszych razów Dużo zdrówka!!!
czyli to nie prawda ze jak dziecko powie pierwsze mama to będzie dziewczynka nastepna a jak tata to chłopiecu nas sie sprawdziłoale ci giza zazdroszczę takich wzruszeń:-)od wczoraj sama siada. Tylko nie potrafi się tak do końca wyprostować i podpiera się jedną ręką.
Moje dziecko od kilku dni mówi mama. I nie jestem tego do końca pewna, ale wygląda to tak, jakby dobrze wiedziała co mówi. Przemko zaczął od tata, a mama w jego wykonaniu to było naste słowo jakie mówił. Więc bardzo cieszy mnie ta Milenkowa mama.
Marteczka23
Fan(ka)
Stefanna Martynce te ząbki jak grzybki po deszczu rosną!!!
Giza Gratuluję szczęśliwa mamusiu;-)Dumna pewnie jesteś?
Asze,Giza to smutne te pierwsze choróbska
Ja Zuzę namiętnie uczę ma-ma i w piątek powiedziała "ma-mma","ba-ba" a dziś "ta-ta"i "pa-pa"ale to chyba nie jest świadome nazywanie jeszcze
Giza Gratuluję szczęśliwa mamusiu;-)Dumna pewnie jesteś?
Asze,Giza to smutne te pierwsze choróbska
Ja Zuzę namiętnie uczę ma-ma i w piątek powiedziała "ma-mma","ba-ba" a dziś "ta-ta"i "pa-pa"ale to chyba nie jest świadome nazywanie jeszcze
mamma80
Entuzjast(k)a
My do pierwszych razów też zaliczamy słówka(pewnie bardziej nieświadome,ale są)-mama,baba
Oprócz tego na koncie-pierwszy lot samolotem(nadzwyczaj spokojny):-)
Oprócz tego na koncie-pierwszy lot samolotem(nadzwyczaj spokojny):-)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Pierwsza nieprzespana noc - tak Bidula męczył katar, że nie mógł oddychać nie mówiąc już o ciumkaniu smoka...
Na razie jest lepiej...
Jak później widział fridę to płacz był paniczny....:-(
Na razie jest lepiej...
Jak później widział fridę to płacz był paniczny....:-(
iza&marcin
Fanka BB :)
biedne chore dzieciaczki
ninja czytam na forum ze masc majerankowa jest bardzo skuteczna
tutaj tez masz wiecej
Kafeteria - Co na katar dla niemowlaka?
ninja czytam na forum ze masc majerankowa jest bardzo skuteczna
tutaj tez masz wiecej
Kafeteria - Co na katar dla niemowlaka?
reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Iza - leczę go właśnie maścią majerankową i cebionem. Jest trochę lepiej ale i tak musimy odciągać fridą :-(
Podziel się: