reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój pierwszy raz...

Moja mysza nie chce sie przewracac z pleckow na brzuszek i odwrotnie choc wczesniej to robila chyba jej sie znudzilo:-(

Obecnie bawi ja siadanie kiedy trzymam ja za raczki a od 3 dni zamiast siadac wstaje na równe nogi i stabilnie utrzymuje sie na wyprostowanych stpoach a nie na paluszkach.Jak trzymam ja pod paszkami to sadzi kroki az milo.Troche mnie to przeraza i nie pozwalam jej zbyt czesto/Wariatka heheh ale podobno tatus tez tak fiksowal i mial zebola w 4tym miesiacu wiec to juz nie moja wina heheh
Wiec my juz zaliczylysmy i siady i stanie i chodzenie chyba tez heheh

Ostatnia edycja:
reklama
wczoraj pierwsze karmienie przez tatę ... oczywiście z butelki:-D przyzwyczajamy ją do butli żeby wkrótce babci było łatwiej bo biedna martwi się że będzie musiałą jeździć do mnie do pracy na karmienie:-D

wczoraj pierwszy raz obudziłam się ... a Julki nie był obok :szok: znalazłam ją niżej poraz pierwszy w takiej pozycji:-D

a po chwili zmieniła pozycję na taką, czyli ulubiona pozycję do spania mamy

przy okazji na tym zdjęciu widać jak wyłysiałą z jednej strony:-D:-D:-D

przed chwilką Julka pierwszy raz sama przykryła się po brodę

Pierwszy raz było pełne zanurzenie na basenie. Dzielnie to zniosła.
Pierwszy raz stópka trafiła do buzi.
Chwilkę siedzi sama a potem bach na plecki. W foteliku coraz trudniej ją zapiąć, bo siada i nie chce się oprzeć.

reklama
Do góry