reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mój pierwszy raz...

Moja mysza nie chce sie przewracac z pleckow na brzuszek i odwrotnie choc wczesniej to robila chyba jej sie znudzilo:-(

Obecnie bawi ja siadanie kiedy trzymam ja za raczki a od 3 dni zamiast siadac wstaje na równe nogi i stabilnie utrzymuje sie na wyprostowanych stpoach a nie na paluszkach.Jak trzymam ja pod paszkami to sadzi kroki az milo.Troche mnie to przeraza i nie pozwalam jej zbyt czesto/Wariatka heheh ale podobno tatus tez tak fiksowal i mial zebola w 4tym miesiacu wiec to juz nie moja wina heheh
Wiec my juz zaliczylysmy i siady i stanie i chodzenie chyba tez heheh

Ostatnia edycja:
reklama
wczoraj pierwsze karmienie przez tatę ... oczywiście z butelki:-D przyzwyczajamy ją do butli żeby wkrótce babci było łatwiej bo biedna martwi się że będzie musiałą jeździć do mnie do pracy na karmienie:-D

wczoraj pierwszy raz obudziłam się ... a Julki nie był obok :szok: znalazłam ją niżej poraz pierwszy w takiej pozycji:-D

a po chwili zmieniła pozycję na taką, czyli ulubiona pozycję do spania mamy

przy okazji na tym zdjęciu widać jak wyłysiałą z jednej strony:-D:-D:-D

przed chwilką Julka pierwszy raz sama przykryła się po brodę

Pierwszy raz było pełne zanurzenie na basenie. Dzielnie to zniosła.
Pierwszy raz stópka trafiła do buzi.
Chwilkę siedzi sama a potem bach na plecki. W foteliku coraz trudniej ją zapiąć, bo siada i nie chce się oprzeć.

reklama
Do góry