reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój pierwszy raz...

Ninja - sprytnego masz synka ale i z dobrym serduszkiem, poczekał aż mamusia skończy oglądać go dokłądniej i dopiero wtedy "pięknie przyozdobił bluzeczkę" :-D pewnie mu się taki jednolity kolor nie podobał, ale za to makijaż bardzo bo ci go nie poprawił :-D
mnie Julka ostatnio przed samym wyjściem na dwór - za przeproszeniem - orzygała od bluzki przez całą nogawkę do buta no i siebie oczywiście też :baffled: a właśnie chciałam ją ubraną włożyć do wózka :baffled:

reklama
Ninja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Urocze!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny piszecie, ze Wasze dzieciaczki przekręcają się z brzuszka na plecki, Zuzanna jeszcze nie - czy mam się martwić??

Basia dzisiaj przewróciła się dwa razy z brzuszka na plecy. Ona ma bardzo silny kark, podnosi główkę wysoko, przewróci głowkę na bok i już cała okręca się na bok, a z boku na plecy to dla niej już pestka :-)

ninja uszanowanie dla pana Prezesa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zakładam jego fanklub:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marysia dzisiaj pierwszy raz wyciągnęła z butli 60ml i nawet upomniałam się o więcej, tyle, że zanim mama zrobiła to jej ochota przeszło.. to efekt spaceru w towarzystwie Tymona;-);-);-)

Marysia dzisiaj pierwszy raz wyciągnęła z butli 60ml i nawet upomniałam się o więcej, tyle, że zanim mama zrobiła to jej ochota przeszło.. to efekt spaceru w towarzystwie Tymona;-);-);-)
No wiesz, wiele z nas w towarzystwie przystojnych facetów przypomina sobie o dbaniu o linię, więc Marysia nie jest tu wyjątkiem...:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Buhahah Ninja ja tez myslalam ze sie chwalisz nowa bluzeczka albo brzuszkiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da tu taka kupo-niespodzianka.
hehe dobrze ze moja robi plastelinki heheh ale i tak dzis nie zdazylam podlozyc jej pieluszki i narobila mi na reke;-)

Do góry