reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój kalendarz

jeżeli chodzi o tła to ja szukałam w google, ale szukałam tapet na pulpit, najczęsciej wybierałam jakieś fantazy, albo wpisywałam np fairy wallpaper i stąd mam wróżki, poza tym znalezienie czegoś to kwestia czasu, i bardzo długiego. Ja kalendarz robiłam dwa miesiące, bo brakowało mni pomysłów na zdjęcia no i tapetek. Mogę podesłać Wam to co ja ściagnęłam i chyba mam zapisane strony z tymi tapetkami zaraz sprawdzę to wkleję. A te małe alementy to sa cliparty z worda, albo gify, które są domyslne w smartdrawie.

My teraz robimy zdjęcia dla dziadków na ich święta i będziemy wywoływać w formacie 18 na 20 buziaki

reklama
Dzięki serdeczne,widzę, ze dobrze myślę tylko cierpliwości mi brak :) będę grzebać zatem.

psp frames wpisz w google powinno ci wyskoczyć, potem trzeba wkleić ramkę do rpogramy w katalog picture frames i rozpakować go tam potem uruchomić program i wstawić ramkę do obrazka
GOTOWE

wiecie, że DZIEŃ BABCI i DZIEŃ DZIADKA za pasem
właśnie sobie pomyślałam, żeby mami taki kalendarz zafundować

Agusia,
a skad masz takie fajne szablony dat? Ja chcialam pozaznaczac wazne daty dla rodzinki, ale pojecia nie ma skad wziasc szablon kalendarza... Pomoz gluptaskowi... :)

reklama
Szablony dat robiłam w Smartdrawie można ściągnąć triala z netu ale łatwo też go zrobić samemu w wordzie albo innym programie do tworzenia kalendarzy sprobuj poszukac w necie, na stronie noworodka którą podałam wcześniej też jest taki program i do tego darmowy :))

Ziuta ja właśnie robię ale tylko fotki z życzeniami w formie laurki - kalendarze zostały podarowane na święta.

Pozdrawiam

Do góry