reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

Julka wiec czekamy na zdjecie płaszczyka.....Ja myslałam ze w swoim uda mi sie pochodzic przez wiekszosc chłodnych dni ale jak ubralam golf nie miałam mozliwosci sie zapiac wiec chyba bede musiala cos na zime poszukac.... Choc za bardzo nie chce kupowac czegos w czym tylko w ciazy pochodze, bo wiadomo plaszczyki czy kurtki nie sa zbyt tanie :/

reklama
No mnie też cena powaliła.....mogło by być tylko 100,albo sama końcowka.Będę szukała czegoś takiego właśnie w przystępnej cenie i rozmiarówce,bo patrząc na tą to chyba 44by było;)hi hi

krocze można przygotować,stosując masaże z użyciem olejku(np.z oliwek,avocado,lub slodkich migdalów),który ułatwia masowanie i uelastycznia tkanki.
Masaż można zaczać już od polowy ciazy,a przez ostatnie 2 m-ce warto go robić codziennie.
Odrobinę olejku(np.migdałowego)nanieś na okolice wejścia do pochwy i wargi sromowe od wewnatrz,i wykonuj delikatne ruchy okrężne palcem wokół pochwy.
Gdy olejek się wchłonie ,włóż opuszke palca do pochwy i uciskaj jej dolny brzeg(w kierunku odbytu)w środku i na zewnątrz,do momentu w ktorym poczujesz pieczenie.Nie naciskaj więcej.
Po kilku dniach takiego masażu dolącz drugi palec.Stopniowo, jeśli dasz radę,dojdź do masowania trzema lub czterema palcami-wtedy krocze moze się rozciągnąć nawet do 2/3wielkości glowki noworodka.

Ribi - bardzo ładny sweterek :) Mi się tak zamszowe podobają, ale jedynie na wyjazd na zakupy do miasta mogę takie nabyć bo tutaj w drodze do szkoły by było po nich :)

Dzięki Ribi-właśnie skończylam przeglądać gazetkę deichmana on-line :)Moze coś wybiorę....rozmiarówkę mają dużą bo i 44 he he.Może w końcu namówię m i pojedziemy na zakupy w sobotę albo w pon?Super zakup:)

Ewcia-Też niestety u Mnie było by po zamszowych:(

reklama
Do góry