reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

Ja po domku chodzę jeszcze w dresikach welurowych, ale mają dosyć ciasny ściągacz i powoli robią się niewygodne...
Na wyjście poza dom mam ogrodniczki i spodnie dresowe Adidasa mojego męża... Szkoda mi wydać kupę kasy na spodnie dresowe ciążowe, podobno i tak nie zdają egzaminu te pasy. Spodnie mojego męża naciągam na brzuch i jest ok :)

reklama
Ja już powoli zaczynam wyrastać z moich dresowych spodni. Zresztą nie pamiętam kiedy tak długo chodziłam w spodniach. Teraz sobie kupie takie grubsze sukienki, tuniki a pod nie mega grube rajstopy. W moim miasteczku jest bardzo dużo starszych pań co w pasie mają nawet więcej niż ja, więc ze zdobyciem takich rajtuz nie ma problemu.

A mysleliscie na chłodne dni kupic sobie legginsy ciazowe???
Albo jakies cieplejsze skarpetki tylko takie co by nie uciskały noge ??

ja po domku biegam w dresach albo leginsach a czasami w samych majtaskach jak mi sie niechce nic naciagac .. jak pisałam wczesniej mam 2 pary spodni ciązowych i smigam w nich na zmiane po podwórku , czasami leginsy i jakas tunika albo rajstopki i spódnica ( mam jeszcze 1 w którą sie mieszcze w pasie) pare tunik , podkoszulek takich długich jak tuniki a na to jakis sweterek zapinany na guziczki ... w sumie mam jednej bezregawnik sweterkowy i jeden taki grubasny sweter na mrozy :) w kurtkę jeszcze wchodzie wiec mysle ze na jesien mi starczy a na zime mam swoją narciarską ... buty tez kiedys kupiłam jak jechalismy na narty w góry wiec teraz tez mi sie przydadzą :) i to wszystko narazie nic nie planuje w zakupie dla siebie poza bielizną ..

Ja się przyznam, że w spodniach ciążowych jeszcze nie chodzę, tylko w zwykłym dżinsach, które mi z tyłka lecą :-)

A dzisiaj pozwoliłam sobie kupić buciki. Takie, żeby do zimy mieć w czym chodzić

kosztowały tylko 35 zł :-D

i jeszcze czarny golfik za 25 zł

i sweterek na ciuchach za 14 zł :-D

Ja tez myślałam o czymś na płaskim obcasie,moze być taka długość,albo do lydki,moze jutro pojadę z m do janek to coś kupię.Martwi mnie tylko czy dostanę rozmiar,i teraz jest w modzie zamsz i kolor siwy fiolet i granat,a ja bym wolała czarne i nie zamszowe....no moze coś znajdę

reklama
Ja tez myślałam o czymś na płaskim obcasie,moze być taka długość,albo do lydki,moze jutro pojadę z m do janek to coś kupię.Martwi mnie tylko czy dostanę rozmiar,i teraz jest w modzie zamsz i kolor siwy fiolet i granat,a ja bym wolała czarne i nie zamszowe....no moze coś znajdę

No powiem Ci , że tam były też zamszowe i droższe od tych, bo gdzieś za 60 zł
a mi na drogich nie zależy tylko żeby pochodzić teraz bo już w tych potarganych adidasach wyglądałam jak wieśniak

Do góry