E
Ewcia_822
Gość
monciaa - o taką sukienkę mi chodziło. Takie mi się najbardziej podobają, w stylu bombki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
monciaa - o taką sukienkę mi chodziło. Takie mi się najbardziej podobają, w stylu bombki
ia ja zamówilam sobie sweterek CIĄŻOWE WDZIANKO DLA PIEKNEJ KOBIETY_REGULACJA (1246348333) - Aukcje internetowe Allegro beż melanż zobaczymy jaki będzie.
martusia co do butów to poszukaj w deitschmanie...ja kupilam tam fajne szare zamszowe kozaczki ale na jesien...lub suchą zimę
Ja też nic nie kupuję. Mam te ogrodniczki i stale w nich latam do szkoły czy do sklepu. Na to ciepłą bluzę i jeszcze się dopinam. A później to może męża kurtkę wciągnę jakby były duże mrozyi
a te wdzianko to tylko dla pięknych kobiet? To ja w takim razie muszę sobie odpuścić. Ha,ha,ha.... no nie mogłam się powstrzymać
Ale ty ribi będziesz wyglądała bosko - jak zresztą w czymkolwiek bo piękna z ciebie kobieta
A ja już nic nie kupuję - jak patrzę na ten suwaczek pod spodem to już mi się specjalnie na te trzy miesiące nie opłaca. Wciskam jeszcze swoje cztery litery w spodnie, mój flek się dopina (huraaaa) A jak wyglądam to mi to lotto. Najważniejsze że jest mi ciepło i wygodnie, bo należę do takiego gatunku ludzi co potrafią na zakupy bez skrępowania w piżamie pójść