reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

reklama
monciaa - o taką sukienkę mi chodziło. Takie mi się najbardziej podobają, w stylu bombki :)

Teraz planuję ją sprzedać - może na allegro? bo nie wydaje mi się abym ją jeszcze do końca ciąży ubrała (żadne wesela już się nie szykują). :-)
a po ciąży - hmmm... to typowa ciążowa sukienka, więc raczej nie bede nosiła sukieni z namiotem z przodu :-D

a ja zamówilam sobie sweterek CIĄŻOWE WDZIANKO DLA PIEKNEJ KOBIETY_REGULACJA (1246348333) - Aukcje internetowe Allegro beż melanż zobaczymy jaki będzie.
martusia co do butów to poszukaj w deitschmanie...ja kupilam tam fajne szare zamszowe kozaczki ale na jesien...lub suchą zimę
i
a te wdzianko to tylko dla pięknych kobiet? To ja w takim razie muszę sobie odpuścić. Ha,ha,ha.... no nie mogłam się powstrzymać ;)
Ale ty ribi będziesz wyglądała bosko - jak zresztą w czymkolwiek bo piękna z ciebie kobieta :)
A ja już nic nie kupuję - jak patrzę na ten suwaczek pod spodem to już mi się specjalnie na te trzy miesiące nie opłaca. Wciskam jeszcze swoje cztery litery w spodnie, mój flek się dopina (huraaaa) A jak wyglądam to mi to lotto. Najważniejsze że jest mi ciepło i wygodnie, bo należę do takiego gatunku ludzi co potrafią na zakupy bez skrępowania w piżamie pójść :)

i
a te wdzianko to tylko dla pięknych kobiet? To ja w takim razie muszę sobie odpuścić. Ha,ha,ha.... no nie mogłam się powstrzymać ;)
Ale ty ribi będziesz wyglądała bosko - jak zresztą w czymkolwiek bo piękna z ciebie kobieta :)
A ja już nic nie kupuję - jak patrzę na ten suwaczek pod spodem to już mi się specjalnie na te trzy miesiące nie opłaca. Wciskam jeszcze swoje cztery litery w spodnie, mój flek się dopina (huraaaa) A jak wyglądam to mi to lotto. Najważniejsze że jest mi ciepło i wygodnie, bo należę do takiego gatunku ludzi co potrafią na zakupy bez skrępowania w piżamie pójść :)
Ja też nic nie kupuję. Mam te ogrodniczki i stale w nich latam do szkoły czy do sklepu. Na to ciepłą bluzę i jeszcze się dopinam. A później to może męża kurtkę wciągnę jakby były duże mrozy :)

damquell ja nawet teraz kupuję rzeczy które później będę mogła wykorzystać....takie nieciężarne dla ciężarnych. Uwielbiam długie swetry więc teraz noszę rzeczy które nosiłam rok temu bo to takie sukienki swetrowe)
Ja jednak muszę kupić cos jeszcze-jakąś kurtkę bo niestety nie mam a brzuch póki co jeszcze nie taki duży więc lada chwila wyskoczy....

Moncia- świetnie wyglądałaś:)

Sic- spodenki super:) Ja kupiłam w jakis sklepiku osiadlowym i na razie jestem zadowolona, oby starczyły do końca ciąży:)

Ja tez kupuję takie ubrania, które bedę mogła po ciązy wykorzystać, pełno jest teraz takich na szczęście:) Ale dawno sobie nic nie kupiłam...chyba, że buty:) No i zaczynam sie rozglądać za koszulami do karmienia:)

Ostatnia edycja:
ja dziś kupiłam sobie kozaczki na zimę;) takie na szerokim obcasie ciekawe jak się sprawią. Jak dostanę aparat z naprawy to wrzucę fotki bo narazie lipa :/ a do tego kupiłam jasne skórzane rękawiczki i jestem mega zadowolona;)

Ja to planuje narazie zakupic sobie getry ciazowe ciepłe - mam juz wybrane na allegro takie za 26zl z przesyłka, i jakis fajny zimowy sweterek albo golfik

Carri a pdasz linka na allegro?? bo ja chciłabym takie getry.... to sa takie do ktorych mozna zalozyc jakis dluższy sweter albo fajna koszule i sie tak fajnie wyglada?;-) anapisz proszę czy one są z wełny czy takie sliskie?? bo te sliskie to chyba za cienkie na zimę??

reklama
Do góry