reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Moda ciążowa

reklama
Dla mnie te z gatty są jakieś takie cienkie i sztywne...
Szczerze myślałam że będą takie miękkie i bawełniane takie miłe w dotyku.
No ale ja zmarzluch jestem.;)

Agnes spodnie fajne -choć mogłyby być nieco grubsze :D
ja sukienek mam sporo :D akurat na lato ,ale taką sportową chętnie bym przygarnęła

reklama
Fazerkamm, a masz jakiś sprawdzony sklep internetowy z sukienkami? Bo chyba wspominałaś, że też nie należysz do tych wysokich a ja się zawsze boję, że coś będzie za długie albo talia z ubrania u mnie będzie już na biodrach...

Do góry