reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
a ja szukam bluzek takich przewiązanych wstążką nad brzuszkiem, znalazłam w jednym sklepie internetowym ale tam ceny z kosmosu były bo ta bluzka kosztowała ok 130 zł. Jakbyście gdzieś się natknęły na takie to dajcie znać tylko w takiej w miarę normalnej cenie, bo 130 za zwykłą bawełnianą bluzkę to przesada,
o coś takiego
o coś takiego
Załączniki
Mendoza813
Fanka BB :)
kiecki....
89zł
59zł
Venicee, gdzie je wyczaiłaś? Boskie są i ceny też ok..
Wczoraj oglądałam ich trochę ....ale k... to co fajne to powyżej 200zł już ....przesada...
Bede cos tańszego szukac i tu wrzucać
9FASHION -wiecej kiecek tam jest
Link do: Sukienki | Kategorie produktów | 9fashion - outlet
Bede cos tańszego szukac i tu wrzucać
9FASHION -wiecej kiecek tam jest
Link do: Sukienki | Kategorie produktów | 9fashion - outlet
reklama
Ja z przestrogą tutaj - kupiłam jakiś czas temu spodnie w HappyMum za obłędną cenę niemal 180zł, ale myślałam, że kupię jedne porządne, będę miała do końca ciąży, uniwersalne, czarne i przede wszystkim wyglądałam w nim mało hipopotamowato. Po pierwszym praniu (program delikatny, 30min/30stopni) bynajmniej nie jestem "happy mum", ze wszystkich szwów snują się jakieś podejrzane białe niteczki od streczu chyba, wygląda to fatalnie, zwłaszcza na szwie z tylu na pupie, a spodnie rozciągneły się tak, że spadają mi z tyłka. A rachunek oczywiście głupia ja wyrzuciłam. Może miałam pecha, ale chyba się już nie nabiorę na ubrania z tej firmy mimo, że są naprawdę ładne...