reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Moda ciążowa

fajna kiecka
upload_2016-2-14_15-58-9.png

mothercare

Załączniki

• upload_2016-2-14_15-58-9.png
    upload_2016-2-14_15-58-9.png
    25,2 KB · Wyświetleń: 1 057
reklama
a ja szukam bluzek takich przewiązanych wstążką nad brzuszkiem, znalazłam w jednym sklepie internetowym ale tam ceny z kosmosu były bo ta bluzka kosztowała ok 130 zł. Jakbyście gdzieś się natknęły na takie to dajcie znać tylko w takiej w miarę normalnej cenie, bo 130 za zwykłą bawełnianą bluzkę to przesada,

o coś takiego
bluzka.jpg

Załączniki

• bluzka.jpg
    bluzka.jpg
    4 KB · Wyświetleń: 227
fajne tuniczki :D
5964683466

Doris z czego widzę lepiej samemu taka sobie zrobić bluzkę ....bo wszystkie cholery powyżej 100zł .... ;/

reklama
Ja z przestrogą tutaj - kupiłam jakiś czas temu spodnie w HappyMum za obłędną cenę niemal 180zł, ale myślałam, że kupię jedne porządne, będę miała do końca ciąży, uniwersalne, czarne i przede wszystkim wyglądałam w nim mało hipopotamowato. Po pierwszym praniu (program delikatny, 30min/30stopni) bynajmniej nie jestem "happy mum", ze wszystkich szwów snują się jakieś podejrzane białe niteczki od streczu chyba, wygląda to fatalnie, zwłaszcza na szwie z tylu na pupie, a spodnie rozciągneły się tak, że spadają mi z tyłka. A rachunek oczywiście głupia ja wyrzuciłam. Może miałam pecha, ale chyba się już nie nabiorę na ubrania z tej firmy mimo, że są naprawdę ładne...

Do góry